Aaron Taylor-Johnson: Σπάνιο σχόλιο από τη σύζυγό του για το χάσμα ηλικίας 23 ετών

15:41 11/4/2024 - Πηγή: InStyle

Απο τη στιγμή που ο Aaron Taylor-Johnson έγινε πασιγνωστος, όλο και περισσότερο σχολιάζεται η ηλικιακή διαφορά με τη σύζυγό του που είναι 23 χρόνια μεγαλύτερή του.

Τώρα, έρχεται η Sam Taylor-Johnson για να δώσει τις δικές της απαντήσεις στα κακεντρεχή σχόλια. Σε συνέντευξή της στον Guardian σημείωσε ότι οι άνθρωποι που επικρίνουν τη σχέση της με τον Aaron Taylor-Johnson είναι “καταχρηστικά” trolls που είναι “αναστατωμένοι” με τις δικές τους ζωές.

Η 57χρονη σκηνοθέτις δήλωσε ότι

το πολυσυζητημένο χάσμα ηλικίας με τον 33χρονο σύζυγό της “δεν τίθεται ποτέ” στον γάμο τους.

“Θέλω να πω, έρχεται στο προσκήνιο τώρα επειδή ρωτάτε”, δήλωσε στον Guardian. “Και έρχεται στο προσκήνιο από την εξωτερική οπτική των ανθρώπων που δεν μας γνωρίζουn… Eίμαστε μια μικρή ανωμαλία, αλλά είναι αυτό το πράγμα. Ύστερα από 14 χρόνια απλά σκέφτεσαι, σίγουρα πλέον δεν έχει σημασία”.

Sam Taylor-Johnson speaks to The Guardian about her 23-year age gap with husband Aaron Taylor-Johnson after being together for 14 years:

“Aaron and I are a bit of an anomaly, but it’s that thing: after 14 years you just think, surely by now it doesn’t matter?” pic.twitter.com/v1JRpSYlr2

Pop Base (@PopBase) April 10, 2024

Η σκηνοθέτις της ταινίας “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι” σημείωσε ότι η σχέση τους έχει ήδη διαρκέσει περισσότερο από τον πρώτο της γάμο με τον έμπορο Τέχνης Jay Jopling, 60 ετών, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1997 έως το 2008.

“Οπότε, αν το σκεφτείς έτσι, τότε το ηλικιακό χάσμα δεν κάνει πραγματικά καμία διαφορά”, είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Taylor-Johnson (@samtaylorjohnson)

Η Sam μίλησε επίσης με ειλικρίνεια για την αντιμετώπισή της από “υβριστικούς” ανθρώπους στο διαδίκτυο που άσκησαν κριτική στο ειδύλλιό της με τον Aaron, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας “Nowhere Boy” του 2009.

“Είναι απλά εκεί, αλλά δεν σημαίνει τίποτα”, είπε για τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Είναι απλώς άνθρωποι αναστατωμένοι με τη δική τους θλίψη- με ενδοιασμούς για τη δική τους ζωή“, συνέχισε, σημειώνοντας ότι ούτε τα παιδιά της φαίνεται να “νοιάζονται” για την κριτική.

“Βλέπουν δύο στοργικούς, ευτυχισμένους γονείς, οπότε δεν το καταλαβαίνουν πραγματικά. Απλώς νομίζουν ότι οι άνθρωποι είναι λίγο κακοί ή τρελοί”.

“Αν ήμουν κυνική έστω και για ένα δευτερόλεπτο, δεν θα είχε πετύχει. Αν είχα αμφισβητήσει οτιδήποτε, δεν θα είχε δουλέψει ποτέ”, είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Taylor-Johnson (@samtaylorjohnson)

“Είμαι αρκετά ενστικτώδης. Έχω εισβάλει σε όλα στη ζωή μου. Πάντα λέω: Αυτό φαίνεται καταπληκτικό, και μπαίνω κατευθείαν μέσα και περνάω την εμπειρία, είτε είναι καλή είτε κακή. Είναι σίγουρα μια προσέγγιση του τύπου: Γ@μ# το, ας το κάνουμε. Και πιστεύω ακράδαντα ότι η καρδιά υπερισχύει των πάντων. Η αγάπη νικάει τα πάντα” επεσήμανε.

O ίδιος ο Aaron σε συνέντευξή του τον περασμένο μήνα αναφέρθηκε στις διαρκείς επικρίσεις για την ηλικιακή διαφορα του με τη σύζυγό του, σημειώνοντας ότι αποτελεί μια πρόκληση: “Υπάρχει μια προστατευτικότητα που νιώθω“, δήλωσε στο Rolling Stone UK.

Keywords
Τυχαία Θέματα