Adam Clayton: Διαζύγιο-σοκ για τον μπασίστα των U2 έπειτα από 11 χρόνια γάμου

18:41 29/4/2024 - Πηγή: InStyle

Φιλικό διαζύγιο για τον σταρ των U2, Adam Clayton, και τη σύζυγό του, Mariana Teixeira de Carvalho, έπειτα από έντεκα χρόνια γάμου.

Ο κιθαρίστας, 64 ετών, και η δικηγόρος, 45 ετών, δήλωσαν ότι ο χωρισμός τους ήταν φιλικός και ότι θα έχουν μαζί την κηδεμονία της 6χρονης κόρης τους, Alba.

Την είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού, ο οποίος μοιράστηκε μια δήλωση στην εφημερίδα Sunday World

που έγραφε: “Έπειτα από περισσότερα από 10 χρόνια γάμου, ο μουσικός Adam Clayton και η δικηγόρος Mariana Teixeira de Carvalho πήραν φιλικό διαζύγιο. Και οι δύο θα συνεχίσουν να συμμετέχουν πλήρως στη φροντίδα της κόρης τους και ζητούν να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας”.

U2 bassist Adam Clayton splits from wife after 10 years and issues urgent pleahttps://t.co/r3NrOtsW5p pic.twitter.com/cH9G2wKA8O

— Daily Express (@Daily_Express) April 29, 2024

Ο Adam και η Mariana ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια ιδιωτική τελετή σε ένα ληξιαρχείο στο Δουβλίνο το 2013. Ακολούθησε μια δεύτερη τελετή λίγες ημέρες αργότερα στη Γαλλική Ριβιέρα, στο κάστρο του 14ου αιώνα στο Mandelieu-la-Napoule, με τους φίλους του Adam, Bono και The Edge.

Εκείνη την εποχή είχε αναφερθεί ότι ο Adam θα έφευγε από το Δουβλίνο για να ζήσει στο Λονδίνο, όπου η Mariana εργαζόταν ως συνεργάτιδα στη διεύθυνση της γκαλερί Τέχνης Hauser & Wirth, έπειτα από μια καριέρα ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

so, adam clayton u2's bassist is single again … i volunteer to make you happy again, adam pic.twitter.com/noU7NKFndD

— roberta (@robspascal) April 28, 2024

Στη συνέχεια, καλωσόρισαν την κόρη τους Alba τον Ιούλιο του 2017, κάτι που ανακοίνωσαν με προσωπική αγγελία στην εφημερίδα Irish Times για να μοιραστούν τα χαρμόσυνα νέα τους με τον κόσμο. Η αγγελία έγραφε απλώς: “Ο Adam και η Mariana Clayton είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη γέννηση του πανέμορφου κοριτσιού τους, της Alba”.

Ο Adam καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, ένα αγόρι, με μια Γαλλίδα, που δεν κατονομάζεται, το 2010, καθιστώντας τον το τελευταίο μέλος των U2 που έγινε πατέρας. Προηγουμένως είχε ένα ρομάντζο υψηλού προφίλ με το supermodel Naomi Campbell, αρραβωνιάστηκαν μάλιστα για λίγο το 1994, πριν χωρίσουν την ίδια χρονιά.

U2 rockstar Adam Clayton and his wife Mariana Teixeira de Carvalho have announced their divorce after 11 years of marriage.Both will continue to be fully involved in the care of their daughter#GagCityMinneapolis pic.twitter.com/gFeZReAl6r

— Amstrongharold (@Amstrongha25010) April 28, 2024

Ο Adam έκανε επίσης πρόταση γάμου στη Susie Smith, πρώην βοηθό του Paul McGuinness, το 2006, αλλά το ζευγάρι χώρισε τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους. Αναφερόμενος στην εργένικη ζωή του κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο περιοδικό Q το 2001, είπε: “Νομίζω ότι ένα από τα σπουδαία πράγματα που έχουν τα συγκροτήματα είναι ότι σου επιτρέπουν να είσαι ανεύθυνος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα – ανεξάρτητα από το αν τελικά αυτή είναι μια πραγματικά υγιής στάση ή όχι. Υποθέτω ότι ήμουν τυχερή που τα έκανα θάλασσα μέχρι τα 35 μου περίπου και τώρα μπορώ να έχω πιο ισορροπημένη άποψη. Νομίζω ότι χωρίς να έχω οικογένεια και παιδιά, ξέρω τι χρειάζομαι”.

Ο Adam και η Mariana έβγαιναν μαζί για περίπου τέσσερα χρόνια προτού δεθούν με τα δεσμά του γάμου, με τον Adam να κάνει την πρόταση κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία το 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα