Adele: Διέκοψε τη συναυλία της για να μιλήσει για τον Matthew Perry

‘Εφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο ηθοποιός Μatthew Perry σε ηλικία 54 ετών. O ρόλος του Matthew Perry, ως Chandler Bing στη σειρά “Φιλαράκια” τον έκανε να ξεχωρίσει και να γίνει πολύ αγαπητός στον κόσμο.

Οι πληροφορίες για τον θάνατο του ηθοποιού “δείχνουν” πνιγμό μετά από καρδιακή προσβολή. Οι Αρχές του Λος Άντζελες αποκάλυψαν στο αμερικανικό ΜΜΕ ότι βρήκαν τον ηθοποιό αναίσθητο στο τζακούζι του.

‘Οταν η είδηση του θανάτου του ηθοποιού έγινε γνωστή η Αdele

ήταν στη σκηνή. Σταμάτησε τη συναυλία της στο Λας Βέγκας για να αφιερώσει χρόνο στον αγαπημένο πρωταγωνιστή, αναφέροντας πως παρά το γεγονός ότι δεν τον συνάντησε ποτέ από κοντά, της έφερνε πάντα χαρά.

@dailymail Adele pays tribute to Matthew Perry during Las Vegas concert. Via: Los Angeles Times #fyp #matthewperry #chandlerbing #friends #adele #rip ♬ apathy – Øneheart Όλα όσα ανέφερε για τον Chandler η Αdele

«Είναι πάντα τόσο σοκαριστικό το να μαθαίνεις κάτι τέτοιο. Ειδικά για κάποιον που σε έκανε να γελάς και που πρόσφερε τόση χαρά στη ζωή σου, χωρίς καν να τον ξέρεις. Αυτό είναι που μου φαίνεται τόσο παράξενο, δεν τον γνώρισα ποτέ στη ζωή μου», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, είπε για τον ρόλο του «Chandler» στα «Φιλαράκια»: «Υπάρχει κάτι, νιώθεις τόσο λυπημένος γι’ αυτό, ειδικά επειδή δεν ξέρεις ακριβώς τι συνέβαινε. Θα θυμάμαι αυτόν τον χαρακτήρα για το υπόλοιπο της ζωής μου. Είναι ίσως ο καλύτερος κωμικός χαρακτήρας όλων των εποχών».

“Ένας από τους φίλους μου, ο Άντριου όταν ήμουν 12 ετών, παρίστανε τον Chandler. Το έκανε όλη την ώρα, για να γελάμε. Αν κάποιος είχε κακή μέρα ή δεν ένιωθε καλά, τότε εκείνος απλά παρίστανε τον Chandler”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4)

Τέλος, μίλησε για τα προβλήματα του ηθοποιού με τον εθισμό του στο αλκοόλ (έχει μιλήσει και η ίδια ανοικτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αλκoόλ) «Ήταν τόσο ειλικρινής για τις μάχες του με τον εθισμό και για τη νηφαλιότητα. Κάτι που θεωρώ απίστευτα γενναίο. Ήθελα απλά να πω πόσο πολύ αγαπώ αυτό που έκανε για εμάς. Ειδικότερα αυτό που έκανε για εμένα. Ήταν ένας από τους καλύτερους κωμικούς και ελπίζω τώρα να αναπαυθεί εν ειρήνη. Είναι μια πολύ συναισθηματική βραδιά», είπε κλείνοντας η Adele.

Keywords
Τυχαία Θέματα