Adele: Σπάνια εμφάνιση με τον Rich Paul – Ρομαντικό δείπνο στη Σάντα Μόνικα

Η Adele ετοιμάζεται για την έναρξη των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας, αλλά κατάφερε να κάνει ένα διάλειμμα για να απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο με τον αγαπημένο της, Rich Paul στη Σάντα Μόνικα τη Δευτέρα.

Το ζευγάρι, σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση, επέλεξε ένα γνωστό ιταλικό εστιατόριο για να δειπνήσει.

Φθάνοντας η Adele βγήκε μόνη της και προχώρησε βιαστικά για να μπει στο εστιατόριο ενώ την ακολούθησε ο ατζέντης αθλητών. Βγαίνοντας η popstar, που επέλεξε να φορά μάσκα και στην είσοδο και στην έξοδο και απέφυγε τους φωτογράφους, μπήκε αμέσως στο αυτοκίνητο που τους περίμενε, ενώ ο Rich Paul συνομίλησε και χαιρέτισε φίλους και συνεργάτες.

Adele and her new boyfriend Rich Paul wined and dined the night away on a romantic date in West Hollywood Adele appeared to go makeupfree for date night at the coastal European eatery Olivetta in Melrose Avenue#Adele #boyfriend #Rich #Paul #night #date #West #Hollywood #eatery pic.twitter.com/J6dRPTtxw4

— Shahryar Sultan (@Shahryar_Sultan) October 11, 2022

Η Adele πηγαινοέρχεται ανάμεσα στο Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας καθώς τον Νοέμβριο ξεκινά τις συναυλίες της, που είχαν αναβληθεί, στην Πόλη της Αμαρτίας”

Keywords
Τυχαία Θέματα