Alain Delon: Ο σκύλος του Loubo τον “έσωσε” από την κακομεταχείριση – Η τρυφερή ανάρτηση της Anouchka Delon

09:55 7/7/2023 - Πηγή: InStyle

Σάλος έχει προκληθεί μετά τη διπλή μήνυση που κατέθεσαν τα τρία παιδιά του Alain Delon κατά της προσωπικής βοηθού του, Hiromi, της γυναίκας που βρίσκεται στη ζωή του θρυλικού σταρ εδώ και αρκετά χρόνια και την οποία κατηγορούν για “ηθική παρενόχληση.”

Στις καταγγελίες τους ο Anthony, η Anouchka και ο Alain Fabien κατηγορούν τη γυναίκα μεταξύ άλλων και για την κακομεταχείριση του αγαπημένου σκύλου του Alain Delon, Loubo. Φαίνεται, μάλιστα, πως αυτό δεν άντεξε το είδωλο

του κινηματογράφου και ανέλαβε δράση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouchka Delon (@anouchkadelon)

Σύμφωνα με το Paris Match, η προσωπική βοηθός του Alain έκλεισε τον Loubo σε κυνοκομείο παρά την επιθυμία του Alain Delon. Αυτό φέρεται να ώθησε τελικά τα τρία παιδιά να υποβάλουν μήνυση κατά της Hiromi.

Το πρωί της Τετάρτης, σε απόγνωση, ο Alain Delon τηλεφώνησε στον γιο του Anthony, 58 ετών. Ο αγαπημένος του σκύλος Loubo, ο ποιμενικός Μαλινουά που λατρεύει και υιοθέτησε το 2014, ήταν κλειδωμένος για τρεις ημέρες σε ένα κυνοκομείο στο Montargis, εξαιτίας της γυναίκας που βρίσκεται στη ζωή του εδώ και αρκετά χρόνια, της Hiromi;

Θορυβημένοι, ο Anthony, η Anouchka, 32 ετών, και ο Alain-Fabien, 29 ετών, πήγαν μαζί στο κτήμα Douchy στην περιοχή Loiret όπου ζει πλέον ο σταρ. Αυτή τη φορά, οι τρεις τους αποφάσισαν ότι τα πράγματα είχαν παρατραβήξει. Τα τρία παιδιά κατέθεσαν μήνυση για “ηθική παρενόχληση” και “υπεξαίρεση αλληλογραφίας” στην εισαγγελία του Montargis. Πήραν επίσης δραστικά μέτρα για να την εμποδίσουν να μπει στο σπίτι, αλλάζοντας τις κλειδαριές.

Alain Delon: Μήνυση στην προσωπική βοηθό του από τα παιδιά του για ηθική παρενόχληση

Και φαίνεται πως ο αγώνας τους για την προστασία του πατέρα τους και του σκύλου του δικαιώθηκε. Η Anouchka Delon έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ανέβασε μία φωτογραφία του Loubo και τη συνόδευσε με ένα γλυκό μήνυμα: “Όπου υπάρχει ένας άτυχος άνθρωπος, ο Θεός στέλνει έναν σκύλο. Σε ευχαριστώ, Loubo, που ήσουν εκεί για το αφεντικό σου. Σε όσους αναγνωρίζουν τον εαυτό τους, σας ευχαριστώ για την αμέριστη υποστήριξή σας στην υπόθεση της αλήθειας. Είμαστε περισσότερο από συγκινημένοι.“

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouchka Delon (@anouchkadelon)

Να σημειωθεί πως στην καταγγελία των τριών παιδιών που υποβλήθηκε μέσω του δικηγόρου τους, Christophe Ayela, αναφεροταν πως o Delon ήταν εξασθενημένος έπειτα από καρδιαγγειακό επεισόδιο το 2019, με αποτέλεσμα να προσλάβει μια γυναίκα για να τον βοηθά στο σπίτι του.

“Υποψιάζομαι ότι υπάρχει κατάχρηση της αδυναμίας του και βασίζομαι σε μια έρευνα για να το αποδείξω. Από τότε που μεσολάβησε το καρδιαγγειακό ατύχημα του κυρίου Alain Delon το 2019″, αυτή η γυναίκα “που μετακόμισε μαζί του, είναι όλο και πιο επιθετική, εξευτελιστική και προσβλητική προς τον ίδιο και τα παιδιά του” ανέφερε στη δήλωσή του ο Ayela ο οποίος πρόσθεσε ότι ο Alain Delon συμμετείχε στην καταγγελία με γραπτή δήλωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouchka Delon (@anouchkadelon)

Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος, η γυναίκα, την οποία το BFMTV ανέφερε ως τη Γιαπωνέζα σύντροφό του σύμφωνα με συνέντευξη του 2021, “δεν σταματά ποτέ να απομονώνει τον Alain Delon από τους συγγενείς, τους φίλους και την οικογένειά του, χρησιμοποιώντας ελιγμούς και απειλές. Παρακολουθεί συστηματικά τις τηλεφωνικές συνομιλίες και τα προσωπικά του μηνύματα. Εκείνη απαντά στη θέση του, προσποιούμενη τον ίδιο και προσπαθεί να υποκλέψει την αλληλογραφία του” και προσθέτει: “Είναι αυταρχική, απειλητική, φτάνει στο σημείο να κακομεταχειρίζεται τον σκύλο του κ. Delon, Lubo, με απαράδεκτο τρόπο.”

Keywords
Τυχαία Θέματα