Amal και George Clooney: Το απόλυτο λαμπερό power couple – Η “μπηχτή” για τα εννιά χρόνια γάμου

13:43 29/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο George Clooney και η Amal έφεραν λάμψη Χόλιγουντ στη Νέα Υόρκη συγκεντρώνοντας την ελίτ της showbiz στα δεύτερα ετήσια βραβεία Albie που διοργάνωσαν στη Δημόσια Βιβλιοθήκη.

Τα βραβεία Albie διοργανώνονται από το Ίδρυμα Clooney Foundation For Justice, το οποίο τα απονέμει στους

“θαρραλέους υπερασπιστές της δικαιοσύνης που διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο γι’ αυτό που κάνουν.”

Πήραν το όνομά τους από τον δικαστή Albie Sachs, έναν διεθνώς διάσημο Νοτιοαφρικανό νομικό που υποβλήθηκε σε φυλάκιση και στη συνέχεια σε εξορία για τον ακτιβισμό του κατά του καθεστώτος του απαρτχάιντ.

Στους τιμώμενους αυτής της χρονιάς περιλαμβάνονται μια ουκρανική ΜΚΟ, μια ακτιβίστρια από το Κονγκό κατά των βιασμών και οι δύο Ιρανοί δημοσιογράφοι που αποκάλυψαν την ιστορία της δολοφονίας της Mahsa Amini, η οποία πυροδότησε την εξέγερση της χώρας τους για τη Γυναίκα, τη Ζωή, την Ελευθερία.

Για την τελευταία επίσημη εμφάνισή της, η Amal επέλεξε ένα εντυπωσιακό, λευκό φόρεμα με παγέτες.

Amal and George Clooney host #TheAlbies tonight in NYC. pic.twitter.com/jwGKpRp9pK

Glamour (@glamourmag) September 29, 2023

Καθώς πόζαραν μπροστά στο χρυσό φόντο της εκδήλωσης, είχαν την ευκαιρία να συγχρωτιστούν με μερικούς από τους άλλους παρευρισκομένους, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της Amal, της Λιβανέζας δημοσιογράφου Baria Alamuddin.

Κάποια στιγμή, το Χολιγουντιανό ζευγάρι πόζαρε με τη σχεδιάστρια μόδας Donatella Versace, ενώ συνομίλησαν και με τη μεγιστάνα της ομορφιάς Charlotte Tilbury. Μιλώντας στο Entertainment Tonight ενώ βρίσκονταν στο κόκκινο χαλί, ο George Clooney είπε ότι “εμπνέεται” από τη σύζυγό του. Το ζευγάρι γιόρτασε την ένατη επέτειο γάμου του την Τετάρτη το βράδυ και ο George βρήκε ευκαιρία να αστειευτεί ότι ο κόσμος περίμενε ότι ο γάμος τους θα είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα.

George Clooney and his beautiful wife Amal are talking about how they celebrated 9 years of marriage! pic.twitter.com/E1juwY7SRY

— Entertainment Tonight (@etnow) September 29, 2023

‘[Η Amal] με εμπνέει σε ό,τι κάνει. Και παρεμπιπτόντως, χθες ήταν η 9η επέτειός μας! Είπαν ότι δεν θα κρατήσει, καταλαβαίνετε τι λέω;” επεσήμανε με νόημα.

Επίσης, αστειεύτηκε με την ετικέτα “power couple” που έχουν αποκτήσει ο ίδιος και η σύζυγός του. Ρώτησε την Amal: “Αισθάνεσαι σαν power couple, αγάπη μου;”. Εκείνη απάντησε: “Όχι ακριβώς.”

Και η 45χρονη Amal παραδέχτηκε ότι ήταν ιδιαίτερο να συνεχίσουν τους εορτασμούς της επετείου τους αναδεικνύοντας τόσο σημαντικά θέματα.

Είπε: “Λοιπόν, είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι. Αυτά είναι τα δεύτερα Albies μας. Ελπίζουμε να το κάνουμε κάθε χρόνο και είναι πραγματικά τιμή μας να μπορούμε να βάλουμε απόψε στη σκηνή πέντε καταπληκτικούς ανθρώπους. Με πολλούς από τους οποίους συνεργαστήκαμε στην Ουκρανία, το Κονγκό και τη Συρία, και μέρη που ακόμα, ξέρετε, μερικές φορές φαίνεται να είναι ξεχασμένα. Είναι άνθρωποι που πραγματικά κάνουν τη διαφορά και είναι καταπληκτικό να μπορούμε να τους τιμήσουμε απόψε.“

Amal and George Clooney arrive in style at the Clooney Foundation For Justice’s event in New York City. #AlbieAwards pic.twitter.com/gNV1wue2pA

— Entertainment Tonight (@etnow) September 28, 2023

Ο George πρόσθεσε: “Είμαστε τυχεροί που μπορούμε να εστιάσουμε μεγάλο μέρος της προσοχής που μας δίνεται σε ανθρώπους που χρειάζονται προσοχή. Γιατί εμείς δεν το κάνουμε. Οπότε, είναι διασκεδαστικό να μπορούμε να το κάνουμε. Ειδικά απόψε.

Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να περάσουμε αυτήν την ισότητα, δηλαδή να πούμε: Ας φωτίσουμε ανθρώπους που μπορεί κάλλιστα να καταλήξουν στη φυλακή επειδή υπερασπίζονται τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία.“

Keywords
Τυχαία Θέματα