America Ferrera: H απογοήτευσή της για τον αποκλεισμό της Margot Robbie και της Greta Gerwig από τα Όσκαρ

14:37 24/1/2024 - Πηγή: InStyle

H America Ferrera γιορτάζει την υποψηφιότητά της για Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία “Barbie”. Ωστόσο, η ηθοπoιός δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι η συμπρωταγωνίστριά της Margot Robbie και η σκηνοθέτις Greta Gerwig δεν έλαβαν την ίδια τιμή.

“Είμαι απίστευτα απογοητευμένη που δεν ήταν υποψήφιες“, δήλωσε η Ferrera, η οποία υποδύθηκε

την Gloria στην επιτυχημένη ταινία, στο Variety.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη America Ferrera (@americaferrera)

“Η Greta έχει κάνει σχεδόν τα πάντα που θα μπορούσε να κάνει ένας σκηνοθέτης για να το αξίζει”, πρόσθεσε. “Δημιουργώντας αυτόν τον κόσμο και παίρνοντας κάτι που δεν είχε εγγενή αξία για τους περισσότερους ανθρώπους και κάνοντάς το παγκόσμιο φαινόμενο. Είναι απογοητευτικό να μην τη βλέπω σε αυτή τη λίστα“.

Ενώ η Ferrera έλαβε μια υποψηφιότητα για την κατηγορία καλύτερης γυναικείας ερμηνείας, οι συμπρωταγωνιστές και οι θαυμαστές της σοκαρίστηκαν όταν είδαν ότι η Robbie και η Gerwig έμειναν εκτός των κατηγοριών καλύτερης σκηνοθεσίας και καλύτερης ηθοποιού.

Μιλώντας για τον αποκλεισμό της Robbie, η 39χρονη Ferrera δήλωσε: “Αυτό που πέτυχε η Margot ως ηθοποιός είναι πραγματικά απίστευτο”.

“Ένα από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν τη Margot ως ηθοποιό είναι το πόσο εύκολα κάνει τα πάντα να φαίνονται. Και ίσως ο κόσμος ξεγελάστηκε νομίζοντας ότι η δουλειά φαίνεται εύκολη”, εξήγησε.

“Αλλά η Margot είναι μάγος ως ηθοποιός μπροστά στην οθόνη και ήταν μια από τις μεγαλύτερες τιμές της καριέρας μου να την παρακολουθήσω να βγάζει την εκπληκτική ερμηνεία που έκανε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα