Andy Garcia: O… παραλίγο Koυβανός “βασιλιάς” του Χόλιγουντ – Η διαμάχη με τον Antonio Banderas

13:14 21/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Andy Garcia μόλις συμπλήρωσε 68 χρόνια ζωής. Και όμως, για τις θαυμάστριές του, ήταν σαν χθες που τον ερωτεύτηκαν με την υπέροχη ερμηνεία του στη δραματική ρομαντική ταινία “Όταν ένας άνδρας αγαπάει μια γυναίκα”.

Ο σταρ με καταγωγή από την Κούβα κυριάρχησε στη μεγάλη οθόνη επί χρόνια. Την τελευταία φορά που τον απολαύσαμε ήταν στη δεύτερη ταινία “Mamma Mia” ως Fernando Cienfuegos, ο χαμένος έρωτας της Cher. Ως πρωταγωνιστής των Coppola και De Palma ξεχώρισε

και άνοιξε τον δρόμο για άλλους ηθοποιούς εκτός ΗΠΑ, επιβεβαιώνοντας ότι το αμερικανικό όνειρο είναι ζωντανό.

Aπό τον ρόλο που τον έκανε να ξεχωρίσει στην ταινία “Οι Αδιάφθοροι” το 1987, μέχρι τις επιτυχίες στο box office και μια εντυπωσιακή καριέρα στο Χόλιγουντ που ωστόσο ποτέ δεν απογειώθηκε, αυτός είναι ο Andy Garcia, ο… παραλίγο Κουβανός βασιλιάς του Χόλιγουντ.

Το ξεκίνημα από το μηδέν

Γεννήθηκε στην Αβάνα, στις 12 Απριλίου 1956, ως Andrés Arturo García Menéndez. Όταν έγινε πέντε χρόνων, η οικογένειά του εγκατέλειψε την Κούβα και κατέφυγε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ως αποτέλεσμα της επανάστασης κατά του Fulgencio Batista και της ανόδου του Fidel Castro. Η μητέρα του ήταν καθηγήτρια αγγλικών και ο πατέρας του δικηγόρος υψηλού κύρους, ο οποίος είχε μια φυτεία αβοκάντο στον δήμο Bejucal. Αυτή η προνομιούχα ιδιοκτησία και ένα σπίτι με θέα στη θάλασσα σε μια αριστοκρατική γειτονιά της Αβάνας ήταν το σκηνικό της παιδικής του ηλικίας, μέχρι που βρέθηκε ξαφνικά να ζει με τους γονείς του, τα αδέλφια του και τη γιαγιά του σε ένα δωμάτιο. Η άλλοτε πλούσια οικογένεια έφτασε στο Μαϊάμι Μπιτς με μόλις 300 δολάρια και ένα κουτί πούρα. Ξεκίνησαν από το μηδέν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andy Garcia (@andygarcia)

“Εκείνα τα πρώτα Χριστούγεννα δεν είχαμε αρκετά χρήματα ούτε για να αγοράσουμε δώρα για τα παιδιά”, εξομολογήθηκε η μητέρα του ηθοποιού, Amelie Garcιa. “Αλλά τα παιδιά δεν μας άκουσαν ποτέ να παραπονιόμαστε για όσα είχαμε χάσει, παρά μόνο για τη λαχτάρα μας να επιστρέψουμε”. Αυτή η συνεχής επιθυμία στη ζωή του ηθοποιού αντανακλάται στα έργα του ως σκηνοθέτη, από το σενάριο του Guillermo Cabrera Infante “Η χαμένη πόλη” (2005) – ένα έργο με πρωταγωνιστές την Inés Sastre, τον Bill Murray και τον Dustin Hoffman, ένα τραγούδι αγάπης στην πολυπόθητη Κούβα του – μέχρι το ντοκιμαντέρ Cachao (Como su Ritmo No Hay Dos) (1993), για τον μετανάστη Κουβανό μουσικό.

Το πρώτο πάθος του Garcia στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν το μπάσκετ, το οποίο σκόπευε να ακολουθήσει επαγγελματικά μέχρι που η οξεία ηπατίτιδα που προήλθε από τη μονοπυρήνωση τον κράτησε στον πάγκο για έναν χρόνο. Κατέληξε να επιλέξει την υποκριτική, αν και ο πατέρας του προτιμούσε να διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση. “Ο πατέρας μου δεν είχε ιδέα από τον χώρο της ψυχαγωγίας ή της υποκριτικής. Γι’ αυτόν, ηθοποιός ήταν ο Humphrey Bogart ή ο Clark Gable. Είμαι σίγουρος ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του έλεγε: “Αγαπώ τον γιο μου, αλλά δεν είναι Humphrey Bogart”, αστειεύτηκε στους New York Times. Η τύχη του ήρθε με τη μορφή ενός μικρού ρόλου στον πιλότο της σειράς Hill Street Blues (1981), το αριστούργημα του Steven Bochco που άλλαξε για πάντα τις αστυνομικές σειρές.

Η αρχή στην υποκριτική καριέρα του

Σπούδασε στο Florida International University στο Μαϊάμι και στη συνέχεια πήγε στο Χόλιγουντ όπου έπαιξε μερικούς μικρούς ρόλους σε διάφορες ταινίες ενώ παράλληλα εργαζόταν ως σερβιτόρος καθώς και σε μια αποθήκη.

Hustle your way to the American dream.

Emily Blunt, Chris Evans, Catherine O’Hara and Andy Garcia star in Pain Hustlers, a sharp look at the blurred line between desperation and greed. Premiering October 27. pic.twitter.com/qQqhDnWGiN

Netflix (@netflix) October 10, 2023

Το 1981 εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο της αστυνομικής σειράς “Το αστυνομικό τμήμα της Χιλ Στριτ” ( Hill Street Blues) υποδυόμενος το μέλος μιας συμμορίας. Άρχισε να γίνεται περισσότερο γνωστός μετά την ταινία “Φονικό καλοκαίρι” το 1985. Το 1986 έπαιξε στην ταινία “8 εκατομμύρια τρόποι για να πεθάνεις” (8 Million Ways to Die) και την επόμενη χρονιά στην ταινία που τον καθιέρωσε, “Οι αδιάφθοροι” (The Untouchables) του Brian De Palma.

Αφού τον είδε ως τον κακό στο “Eight Million Ways to Die” (1986), ο Brian de Palma τον ήθελε για να παίξει τον Frank Nitti, τον εκτελεστή από τους Untouchables “Αδιάφθορους” (1987). “Σκεφτήκαμε [όταν είδαμε το Eight Million]: Ουάου, τι σπουδαίος δολοφόνος!” είπε ο παραγωγός Art Linson στο People. Αλλά ο Garcia ήθελε έναν πιο ζουμερό ρόλο στην άλλη πλευρά του νόμου. “Του είπα ότι ήθελα να παίξω έναν αστυνομικό και με κοίταξε σαν να ήμουν Αρειανός“. Η ταινία κέρδισε τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, τους διθυράμβους των κριτικών και σημαντικά κέρδη από τα εισιτήρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andy Garcia (@andygarcia)

Από έναν θρυλικό σκηνοθέτη και τη μαφία, πέρασε σ’ άλλο διάσημο δημιουργό, τον Ridley Scott, για να υποδυθεί τον Yakuza στη Μαύρη Βροχή (1989), μια άλλη δημοφιλής επιτυχία. Στη συνέχεια έπαιξε τον ανταγωνιστή του Richard Gere στο Internal Affairs (Βρώμικες υποθέσεις) (1990), έναν χαρακτήρα που γράφηκε γι’ αυτόν. Όσο προετοιμαζόταν, όμως, του ήρθε ένας άλλος ρόλος που έμελλε να του αλλάξει τη ζωή. Tο 1989 υποδύθηκε τον Vincent Mancini στην ταινία Ο Νονός III (The Godfather Part III) και για την ερμηνεία του αυτή προτάθηκε για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου. Ο Garcia ήρθε στον κινηματογράφο όταν κανείς δεν μιλούσε για πολιτιστική οικειοποίηση. Εάν η Natalie Wood, ρωσικής καταγωγής, μπορούσε να παίξει την Πορτορικανή Μαρία και ο John Wayne ήταν ο Τζένγκις Χαν, γιατί ένας Κουβανός να μην ήταν ο κληρονόμος του Κορλεόνε;

Ο Garcia πίεσε τον ατζέντη του και κατέληξε να ανταγωνιστεί τους Alec Baldwin, Val Kilmer και Charlie Sheen για το ρόλο του Vincent Mancini, του ορμητικού ανιψιού του Michael Corleone, του ομώνυμου κληρονόμου της μαφιόζικης αυτοκρατορίας. Δυστυχώς, η ταινία δεν ήταν το φαινόμενο που αναμενόταν. Όταν κυκλοφόρησε, δεν κατάφερε να εκτοπίσει το Home Alone (1990) από την πρώτη θέση στο box office.

Η καριέρα που δεν απογειώθηκε

Στην αρχή της καριέρας του, ένας διευθυντής κάστινγκ ήθελε να δει αν ο σταρ ήταν αρκετά δυνατός για έναν ρόλο. Ζήτησε από τον Garcia να βγάλει την μπλούζα του. “Βγάλ’ το εσύ πρώτα”, απάντησε εκείνος πριν φύγει από το δωμάτιο, υπερασπιζόμενος την ακεραιότητά του χωρίς να σκεφτεί τα αντίποινα που ενδεχομένως να τελείωναν την καριέρα του προτού καν αυτή αρχίσει. O Garcia στη διάρκεια της κινηματογραφικής του πορείας παρεμεινε πιστός στις αρχές του χωρίς ποτέ να εκθέσει το σώμα του ή να πρωταγωνιστήσει σε ερωτικές σκηνές. “Δεν θέλω να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο”, είχε δηλώσει στη δημοσιογράφο Mónica Garza του ABC. Παρ’όλα αυτά, έχει γίνει σύμβολο του σεξ.

Aυτό που απογοήτευσε είναι ότι ενώ είχε όλα τα φόντα να γίνει ο Robert De Niro της γενιάς του, αναλώθηκε σε ρόλους όπου δεν ανέδειξε το πραγματικό του ταλέντο, με αποτέλεσμα η καριέρα του να μην απογειωθεί ποτε πραγματικά.

Πριν από μερικά χρόνια, ο Garcia ήταν ο πιο σημαντικός Λατίνος ηθοποιός μετά τον Anthony Quinn. Για μια δεκαετία, διατηρούσε μια τέλεια ισορροπία μεταξύ ανεξάρτητων ταινιών και εμπορικού κινηματογράφου. Αλλά η καριέρα του δεν απογειώθηκε. “Έχει όλη την καυτή λατινική δύναμη, τη σκοτεινή και επικίνδυνη εμφάνιση. Γιατί δεν έγινε ο επόμενος De Niro ή Paccino;” αναρωτιέται ο Guardian.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andy Garcia (@andygarcia)

Αφού συνεργάστηκε με τους κορυφαίους σκηνοθέτες της εποχής, ο Garcia ήταν αστέρι, αλλά του έλειπε η οριστική ώθηση. Εμφανίστηκε στο Dead Again (1991), το υπερφυσικό θρίλερ του Kenneth Branagh, και στην κωμωδία Hero, του Stephen Frears, ταινίες που έτυχαν καλής υποδοχής αλλά δεν κατάφεραν να προωθήσουν την καριέρα του. Πάνω απ’ όλα, επέλεξε πάρα πολλά αποτυχημένα πρότζεκτ: το γεμάτο κλισέ θρίλερ Jennifer 8 (1992)- το ρομαντικό δράμα When a Man Loves a Woman (1994), που μας έκανε να λιώσουμε. Αλλά εκείνη την εποχή κανείς δεν ήθελε να δει τη χαμογελαστή και λαμπερή Meg Ryan μεθυσμένη να χτυπάει την κόρη της.

Ακολούθησε και το Things to Do in Denver When You’re Dead (1995), ένα μικρό νουάρ διαμάντι που θα μπορούσε να γίνει κλασικό, αλλά κανείς δεν ήξερε πώς να το πουλήσει.

Έκανε πρωτοσέλιδα και η λατινική του ταυτότητα ήταν άσχετη με τα σενάρια, αλλά η καριέρα του μπήκε σε κώμα από το οποίο τον έσωσε μόνο ο Soderbergh στο Ocean’s Eleven. Αυτός είναι και ένας από τους πιο γνωστούς ρόλους του, αυτός του Terry Benedict, ιδιοκτήτη καζίνο στο Λας Βέγκας στις ταινίες Η συμμορία των έντεκα (Ocean’s Eleven) (2001), Η συμμορία των δώδεκα (Ocean’s Twelve, 2004) και Η συμμορία των δεκατριών (Ocean’s Thirteen, 2007).

Ο μεγάλος έρωτας

Ο Garcia γνωρίζει ότι μπορεί να έχει μια δύσκολη προσωπικότητα. “Από τη φύση μου, τείνω να νιώθω άνετα να κολυμπάω λίγο αντίθετα στο ρεύμα”, είχε πει. Θρησκευόμενος και πολιτικά συντηρητικός, το 2010 είχε πει στην El País Semanal: “Πόσες φορές έχω ακούσει από παραγωγούς ότι: Άντι, το σεξ πουλάει! Δεν αμφιβάλλω, αλλά πουλήστε το σε κάποιον άλλο”.

Ένας άλλος λόγος για την απροθυμία του να συμμετάσχει σε σεξουαλικές σκηνές είναι ότι πιστεύει ότι υποδηλώνουν έλλειψη σεβασμού για τη σύζυγό του, María Victoria Lorido, την οποία γνώρισε το 1975, την ίδια μέρα που ζήτησε το χέρι της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andy Garcia (@andygarcia)

“Ήμασταν πολύ μικροί, αλλά με παρέσυρε. Μερικοί άνθρωποι γνωρίζονται λίγο καιρό και υπάρχει μια φιλία πρώτα, αλλά όταν γνωριστήκαμε εκείνο το βράδυ, ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής μου”, είπε στο People. “Δεν ήθελα να μου φύγει”. Επτά χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν, απέκτησαν τέσσερα παιδιά και αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια στο Χόλιγουντ. “Ο γάμος είναι σαν θρησκεία και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται“, λέει. Η οικογένεια, λέει, είναι το κέντρο της ζωής του και αυτό τον έχει οδηγήσει να χάνει ρόλους. Αν κάποιο έργο τον δυσκόλευε να είναι με τα παιδιά του, το απέρριπτε: “Είμαι πατέρας και αυτή είναι η προτεραιότητά μου“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andy Garcia (@andygarcia)

Ο θάνατος του Fidel Castro

Ο θάνατος του Fidel Castro την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από μουσικούς και το Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένου του Andy Garcia. Σε δήλωσή του στο Billboard εξέφρασε τα προσωπικά του συναισθήματα για τον θάνατο του Κουβανού ηγέτη και το τι σήμαινε αυτός για τους Κουβανούς.

“Είναι απαραίτητο για μένα να εκφράσω τη βαθιά θλίψη που νιώθω για όλο τον κουβανικό λαό τόσο εντός όσο και εκτός Κούβας που υπέστη τις φρικαλεότητες και την καταπίεση που προκάλεσε ο Fidel Castro και το ολοκληρωτικό του καθεστώς”, δήλωσε ο Garcia. “Οι υποσχέσεις της λεγόμενης επανάστασής του για πλουραλισμό και δημοκρατία ήταν και συνεχίζουν να είναι μια ψεύτικη υπόσχεση και μια προδοσία όλων των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων”.

Cher, Andy Garcia, Gloria Estefan react to Fidel Castro’s death – https://t.co/gm7k7DPjau pic.twitter.com/1Pr8Pza7ER

— zigzaggo (@ZigZagGoCom) November 27, 2016

“Οι εκτελέσεις, οι διώξεις και οι φυλακίσεις πολιτικών αντιφρονούντων και της κοινότητας ΛΟΑΤ, η άρνηση της ελευθεροτυπίας, των εκλογών και των θρησκευτικών ελευθεριών συνεχίζουν να αποτελούν την κληρονομιά του. Ισχυρίστηκε ότι η ιστορία θα τον αθωώσει, αλλά μπορεί επίσης να τον καταδικάσει”, είπε.

“Στέκομαι όπως πάντα στο πλευρό του κουβανικού λαού που αγαπά, εκτιμά και γιορτάζει την ελευθερία”, συνέχισε ο Garcia. “Σκληρά εργαζόμενοι, εξυπηρετικοί άνθρωποι που ανοίγουν τις καρδιές και τα σπίτια τους σε όλους, είτε στην Κούβα είτε στην εξορία. Προσεύχομαι γι’ αυτό για το οποίο πάντα προσευχόμουν: την αποκατάσταση του συντάγματός μας και την απόλυτη ελευθερία του λαού της Κούβας. Αυτό το όνειρο είναι πολύ ζωντανό, αυτός ο αγώνας είναι πολύ ζωντανός. Ας αφήσουμε το πνεύμα του Jose Marti και του Dr. Martin Luther King Jr. να μας δείξουν τον δρόμο”.

Η διαμάχη με τον Antonio Banderas

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 o Andy Garcia ενεπλάκη σε μια περίεργη διαμάχη με τον Antonio Banderas, μεσα από τις σελίδες της El País Semanal. Ο ηθοποιός από τη Μάλαγα έκανε μια δήλωση στην εφημερίδα στην οποία ανέφερε ότι ο Garcia ήταν ένας μετανάστης “που δεν θέλει να είναι μετανάστης, θέλει να είναι Αμερικανός”. Τα λόγια αυτά έφτασαν στα αυτιά του Garcia και διαστρεβλώθηκαν από τον μυθιστοριογράφο Guillermo Cabrera Infante.

#Atribute to Events: Mr.Armani, Andy Garcia & Antonio Banderas at the Fire & Ice Ball. More on http://t.co/wHFuAXTwro pic.twitter.com/H7mIyHoDky

Armani (@armani) April 21, 2015

Σε επιστολή του, ο συγγραφέας υπενθύμισε στον Banderas ότι ο πρώτος του μεγάλος ρόλος στο Χόλιγουντ, The Mambo Kings Play Songs of Love (1992), είχε έρθει μετά την άρνηση του Garcia να εμφανιστεί στην ταινία -κάτι που συνέβη ξανά στην ταινία Two Much (1995), σε αυτή την περίπτωση λόγω ενός ζητήματος ημερομηνιών-, αν και ο κύριος λόγος της οργής του ήταν ότι ο Banderas τον αποκάλεσε μετανάστη και όχι εξόριστο.

Ο Banderas ζήτησε συγγνώμη σε μια άλλη ανοιχτή επιστολή, εξήρε τον ηθοποιό (“ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της λατινικής κουλτούρας μέσω της δουλειάς του και της ιδιωτικής του ζωής, τόσο εντός όσο και εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών”) και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστούν κάποια μέρα. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη.

Ο Κουβανοαμερικανός ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης Andy Garcia έχει καθαρή αξία 20 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth. Οι κύριες πηγές εισοδήματός του ήταν οι ρόλοι του σε ταινίες και η δουλειά του πίσω από την κάμερα. Έχει αποκτήσει σημαντικό εισόδημα από την υποκριτική, την παραγωγή και τη σκηνοθεσία διάφορων έργων όλα αυτά τα χρόνια.

Αν και ο Garcia είναι κυρίως γνωστός για τη δουλειά του στον κινηματογράφο, έχει ασχοληθεί και με την παραγωγή. Συγκεκριμένα, ήταν παραγωγός της ταινίας του HBO “For Love or Country: The Story of Arturo Sandoval”, ένα έργο που του χάρισε βραβείο Primetime Emmy.

Πηγή: real.gr

Tώρα περιμένουμε να τον δούμε στη νέα ταινία “Οι Αναλώσιμοι 4” στο πλευρό του Sylvester Stallone, ενώ για τα γυρίσματα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου ο φακός τον κατέγραψε να απολαμβάνει σουτζουκάκια και γύρο με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Πηγή: El País, Βικιπαίδεια, People, Billboard

Keywords
garcia, banderas, banderas, garcia, new york times, robert de niro, box office, fidel castro, dustin hoffman, new york, emily blunt, chris evans, ridley scott, richard gere, val kilmer, charlie sheen, home alone, sylvester stallone, σταρ, cher, ηπα, box, office, instagram, Χριστούγεννα, bill, murray, hoffman, hay, dos, york, times, hill, blues, florida, dream, evans, star, sharp, october, twitter, netflix, art, people, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, εισιτήρια, scott, yakuza, iii, godfather, wood, john, home, abc, quinn, εμφάνιση, guardian, hero, jennifer, δραμα, woman, ryan, λας, victoria, billboard, θλίψη, gloria, https, ελευθεροτυπια, jose, luther, king, armani, fire, ice, http, kings, play, love, net, hbo, real, νέα, sylvester, θεσσαλονικη, κινηση στους δρομους, βικιπαιδεια, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010, εφημεριδα δημοκρατια, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, βασιλικος γαμος, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, εκλογες ηπα, αστυνομικο τμημα, ξανα, instagram, δυνατα, october, hbo, θλίψη, αβοκαντο, γαμος, γυναικα, δημοκρατια, δουλεια, δωρα, ηθοποιος, ηπα, ηπατιτιδα, θανατος, θαλασσα, θριλερ, καριερα, μητερα, μπασκετ, ντοκιμαντερ, ονειρο, πρωτοσελιδα, σουτζουκακια, σταρ, ταινιες, τυχη, φιλια, ωθηση, abc, armani, billboard, guardian, iii, net, office, people, real, ryan, scott, star, times, αβανα, αυτια, βραδυ, βροχη, γειτονια, γινει, γινεται, γονεις, γυρισματα, δυναμη, δυστυχως, δειτε, δηλωση, δωδεκα, εγινε, ειπε, υπαρχει, εισιτήρια, ελευθερια, ελλειψη, εργα, εμφάνιση, εποχη, επτα, επιτυχια, επιθυμια, εφημεριδα, ζευγαρια, ζωη, ζωης, ιδεα, ιδια, ηνωμενες πολιτειες, θεα, θρησκεια, ισορροπια, κουβα, κωμωδια, λας, λας βεγκας, λογια, μαφια, μηδεν, μικρο, μορφη, μαρια, νονος, ξεκινημα, παντα, οθονη, οικογενεια, παιδια, παθος, πουρα, πρωταγωνιστες, ρολοι, ρολο, σειρες, σελιδες, σεναριο, σερβιτορος, σιγουρος, συγκεκριμενα, συζυγο, συνεχεια, σκηνες, σκηνοθετες, σκηνοθεσια, σωμα, σπιτι, σπιτια, ταυτοτητα, τμημα, φυση, φοντα, φορα, χερι, αγωνας, art, bill, blues, box office, box, charlie sheen, cher, chris evans, http, dream, dustin hoffman, δωματιο, love, evans, wood, φακος, fidel castro, florida, fire, gloria, godfather, john, hay, hero, hill, hoffman, home, home alone, https, ice, jose, jennifer, kings, king, κληρονομος, καρδιες, luther, murray, netflix, new york times, new york, οξεια, woman, πηγες, play, quinn, richard gere, ridley scott, robert de niro, sharp, sylvester stallone, sylvester, θελω να, υπεροχη, val kilmer, victoria, yakuza, γιαγια, york
Τυχαία Θέματα