Angelina Jolie: Για γεύμα με γοητευτικό δισεκατομμυριούχο κληρονόμο

09:23 27/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ο χρόνος περνά γρήγορα όταν περνάς καλά. Η Angelina Jolie πέρασε τρεις ολόκληρες ώρες γευματίζοντας με τον γοητευτικό δισεκατομμυριούχο κληρονόμο David Mayer de Rothschild.

Η σταρ και ο Βρετανός περιβαλλοντολόγος εθεάθησαν να αποχωρούν από γνωστό εστιατόριο στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, όπου είχαν ραντεβού για γεύμα

το οποίο διήρκεσε τρεις ώρες.

Angelina Jolie Spotted on Lunch Outing with Billionaire Environmentalist David Mayer de Rothschild#hotgossipnewz #movie #AngelinaJolie #SpottedonLunchOuting #dating #BillionaireEnvironmentalist #Environmentalist #DavidMayerdeRothschildhttps://t.co/PuJO9XpK7h pic.twitter.com/41Bo9ExBPm

— hotgossipnewz (@hotgosipnewz) March 26, 2023

Η Jolie απαθανατίστηκε να βγαίνει από το εστιατόριο φορώντας ένα μαύρο φόρεμα που είχε κοψίματα στο πλάι και έδειχνε άκρως γοητευτική και κομψή, ενώ ένα χαμόγελο ήταν καρφωμένο στο πρόσωπό της. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και ασορτί γυαλιά ηλίου.

Ο Mayer de Rothschild, στο μεταξύ, επέλεξε ένα casual cool.

Angelina Jolie goes on three-hour lunch with billionaire David Mayer de Rothschild https://t.co/shqx1baKRY

— ㄥ丨ᐯ丨ᗪ (@LividsRevenge) March 27, 2023

Η έξοδος της Jolie με τον Mayer de Rothschild έρχεται μήνες μετά την ανακοίνωση της σταρ ότι αποχωρεί από τον ρόλο της ως ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες τον Δεκέμβριο.

Angelina Jolie: Αποχωρεί από τον ρόλο της στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ανακοίνωσε τότε την κίνηση αυτή με δελτίο Τύπου και η Τζολί ανέφερε σε δήλωσή της ότι ήταν “ευγνώμων για το προνόμιο και την ευκαιρία που είχα να συνεργαστώ με τόσους πολλούς εξαιρετικούς και αφοσιωμένους υπαλλήλους της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και άλλους συναδέλφους που κάνουν σωτήριο έργο σε παγκόσμιο επίπεδο και να υπηρετήσω ως Ειδική Απεσταλμένη.”

Keywords
Τυχαία Θέματα