Angelina Jolie: Η σημαντική επίσκεψη στην Washington με την κόρη της

Η 16χρονη κόρη της Angelina Jolie ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της και ασχολείται με τον ακτιβισμό.

Την περασμένη εβδομάδα η Zahara ταξίδεψε μαζί με την Jolie στην Washington, ώστε να συναντηθεί με νομοθέτες και υποστηρικτές του νόμου για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο υπογράφηκε

πρώτη φορά το 1994 από τον πρόεδρο Bill Clinton και υποστηρίζει γυναίκες που έχουν υπάρξει θύματα ενδοοικογενειακής βίας, σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης. Ωστόσο, το 2019 δέχθηκε αντίσταση από το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων, εξαιτίας της κυβέρνησης του Trump.

Billie Eilish: Όσα είπε για την εμπειρία της ως οικοδέσποινα στο Met Gala

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zahara Jolie-Pitt (@zaharamarleyjoliepitt_)

Η Angelina Jolie ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψή στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Στις εικόνες βλέπουμε την ηθοποιό να φοράει ένα λευκό πουκάμισο και μια κομψή μαύρη maxi φούστα. Τα έχει συνδυάσει με μπεζ γόβες και κομψό πανωφόρι. Το ντύσιμό της κόρη της έχει μια παρόμοια αισθητική, καθώς έχει επιλέξει ένα total black outfit και καμηλό παλτό.

Ο Mr Big, Chris Noth κατηγορείται πως κακοποίησε δύο γυναίκες

“Τιμή μου να επισκεφθώ την Washington με τη Zahara και να δουλέψω με συνηγόρους και νομοθέτες για να εκσυγχρονίσουμε και να ενδυναμώσουμε το νόμο για τη βία κατά των γυναικών. Έχουμε ως στόχο να προστατέψουμε την υγεία και την ασφάλεια παιδιών, φυλών, LGBTQ επιζώντων, επαρχιακών περιοχών και γενικότερα όλους τους επιζώντες” έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

Keywords
Τυχαία Θέματα