Ann Wilson: Η θρυλική rocker των Heart μιλά για την αποδοχή του σώματος – “Όλοι επιτρέπεται να είναι σέξι”

Η Ann Wilson κατακτά τη μουσική σκηνή εδώ και πέντε δεκαετίες περίπου.

Ο θρύλος της μουσικής, 73 ετών, που έγινε διάσημη τη δεκαετία του ’70 με το συγκρότημά της Heart, το πρώτο γυναικείο ροκ συγκρότημα, βρίσκεται σε σόλο περιοδεία από τον Ιούλιο και μόλις κυκλοφόρησε το τελευταίο της σόλο άλμπουμ, Another Door.

Heart's Ann Wilson, 73, Addresses Aging and Body Acceptance: 'Everyone Is Allowed to Be Sexy and Powerful' (Exclusive) https://t.co/WKrynUboKf

People (@people) October 17, 2023

Μιλώντας στο PEOPLE πριν από τη συναυλία της το Σάββατο για την 6η ετήσια φιλανθρωπική συναυλία Women Who Rock που παρουσιάζεται από το Gibson Gives, η Wilson σημείωσε πως η ηλικία – και το μέγεθος – είναι απλώς ένας αριθμός.

“Η όλη ιδέα είναι ότι όλοι επιτρέπεται να είναι σέξι και δυνατοί, ανεξάρτητα από το σχήμα που έχουν”, είπε η θρυλική rocker στο PEOPLE, αναγνωρίζοντας τη σημερινή κοινωνία που είναι πιο δεκτική. “Νομίζω ότι υπάρχει μια πολύ καλή κίνηση σε ορισμένους τομείς σχετικά με αυτό – τη γήρανση και την αποδοχή του σώματος και όλα αυτά.”

Η Wilson έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι δεχόταν εκφοβισμό για το μέγεθος του σώματός της από την παιδική της ηλικία. Πάλεψε με το βάρος της – και τον εθισμό της – στη δεκαετία του ’80 και μετά. Τώρα που θα βρίσκεται στον δρόμο με το συγκρότημά της, Tripsitter, έως το 2024, λέει ότι η “αντοχή” της αυτήν τη φορά ήταν καλύτερη από ποτέ. Πιστώνει επίσης τη νεανική της ενέργεια στο γεγονός ότι έχει τον έλεγχο της χρήσης αλκοόλ αυτές τις μέρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ann Wilson (@annwilson)

“Δεν είμαι 100% νηφάλια. Συνήθως, πίνω ένα ποτήρι λευκό κρασί μετά τη συναυλία, αλλά μέχρι εκεί φτάνει τώρα”, μοιράζεται για τον πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής της. “Το έχω πάρει στα χέρια μου. Είναι πραγματικά πολύ καλό και με βοηθάει στην αντοχή και κάνω πολύ καλό ζέσταμα”.

Έπειτα από δεκάδες συναυλίες μέχρι στιγμής φέτος, η Wilson θα ροκάρει στο Stage AE στο Πίτσμπουργκ για καλό σκοπό το Σάββατο και η ιδρύτρια του Women Who Rock, Melinda Colaizzi, είναι ενθουσιασμένη που θα την υποδεχθεί. “Είναι απίστευτη τιμή να έχουμε την Ann στη σκηνή του φετινού Women Who Rock Benefit Concert και μέσω της δύναμης της μουσικής της να επηρεάσει τις ζωές των γυναικών και την υγεία των γυναικών για τις επόμενες γενιές”, είπε η Colaizzi στο PEOPLE για την εκδήλωση, η οποία στηρίζει το Magee-Womens Research Institute & Foundation (MWRIF).

Οι Heart έφεραν τη σεξουαλική επανάσταση τραγουδώντας για ένα one night stand στο θρυλικό πλέον “All I wanna do (is make love to you)” που κυκλοφόρησε το 1990. Παραγωγός και συνθέτης είναι ο επίσης θρυλικός Robert John “Mutt” Lange και ήταν το πρώτο single που κυκλοφόρησε από το 10ο άλμπουμ των Heart, “Brigade”, τον Μάρτιο του 1990.

Keywords
Τυχαία Θέματα