Ariana Grande: “Συντετριμμένη” δηλώνει η πρώην σύζυγος του νέου συντρόφου της, Ethan Slater

23:20 26/7/2023 - Πηγή: InStyle

Συντετριμμένη δηλώνει η πρώην σύζυγος του Ethan Slater, Lilly Jay, καθώς ο ηθοποιός βγαίνει δημοσίως πλέον με την Ariana Grande. Σύμφωνα με πηγές από την πλευρά της, νοιώθει προδομένη που η οικογένειά της διαλύθηκε λίγο καιρό μετά την απόκτηση του παιδιού τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ethan Slater ενημέρωσε τη σύζυγό του για τη νέα του σχέση λίγο πριν γίνει γνωστή στα μέσα ενημέρωσης.

Όπως δήλωσαν πηγές στο TMZ, η Lilly Jay είναι απογοητευμένη αφού ο γιος τους δεν θα έχει και τους δύο γονείς κοντά του συνεχώς και αισθάνεται ότι ο σύζυγός της, έχει «γυρίσει εντελώς την πλάτη του στην οικογένειά του».

Ethan Slater’s estranged wife Lilly Jay feels he ‘abandoned his family’ and ‘feels betrayed’ following the news that he’s dating Ariana Grande, TMZ reports.

TMZ also reports that Ariana “used to hang out with both Ethan and Lilly” while they were still a married couple. pic.twitter.com/iJ2y6Rr1vG

Pop Base (@PopBase) July 26, 2023

Μια άλλη πηγή υποστήριξε ότι «η Ariana και ο Ethan προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να σεβαστούν τους πρώην τους».

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό πότε άρχισαν η Ariana Grande και ο Ethan Slater να βγαίνουν, πολλοί πιστεύουν ότι το ειδύλλιο ξεκίνησε πριν από αρκετούς μήνες. Η Lilly Jay αισθάνεται πικραμένη, καθώς η Ariana Grande είχε φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι ενώ ήταν ακόμη παντρεμένοι. Πάντως και οι δύο καλλιτέχνες συμμετέχουν στην ταινία «Wicked» που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Wife of Ariana Grande’s new beau Ethan Slater ‘feels betrayed and heartbroken as she accuses actor of abandoning their family’ https://t.co/msExKMQ152 pic.twitter.com/0GJvOdDOkU

Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) July 26, 2023 Ariana Grande: Διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου της με τον Dalton Gomez

Keywords
Τυχαία Θέματα