Ariana Viera: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η Μις Βενεζουέλα – Το ανατριχιαστικό βίντεο που είχε ανεβάσει

11:41 3/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Μις Βενεζουέλα, Ariana Viera, σκοτώθηκε έπειτα από φριχτό τροχαίο δυστύχημα στη Φλόριντα, τον περασμένο μήνα. Η Βενεζολάνα βασίλισσα της ομορφιάς ήταν 26 ετών.

Η Viera φέρεται να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι στις 13 Ιουλίου, πριν συγκρουστεί με φορτηγό στη Λίμνη Nona του Ορλάντο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης. Ο θάνατός της έρχεται δύο μήνες αφού ανέβασε ένα ανατριχιαστικό βίντεο για την κηδεία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Valentina (@arianaviera__)

Αν και δεν έχουν αναφερθεί τα επίσημα αίτια του δυστυχήματος, η μητέρα της Viera είπε ότι η κόρη της υπέφερε από κόπωση και αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.

“Το κορίτσι μου αποκοιμήθηκε. Ήταν κουρασμένη“, δήλωσε η Vivian Ochoa σε συνέντευξή της στο Telemundo31.

Η Ochoa δήλωσε ότι η Ariana είχε αποκτήσει την άδεια κτηματομεσίτη και είχε επιλεγεί να συμμετάσχει στα καλλιστεία και να εκπροσωπήσει τη γενέτειρά της Βενεζουέλα στην Πούντα Κάνα. Σημειώνεται πως ήταν προγραμματισμένο να λάβει μέρος στα καλλιστεία Μις Λατινική Αμερική 2023 και Μις Κόσμος 2023.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Valentina (@arianaviera__)

“Ήταν πάντα η στήριξή μου, πάντα η φίλη μου. Η αχίλλειος πτέρνα μου. Βοήθησε τόσους πολλούς ανθρώπους, θα σταματούσε να κάνει οτιδήποτε για να βοηθήσει ή να ακούσει κάποιον“, είπε η τραγική μητέρα.

Οι τραυματιοφορείς της έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση όταν την βρήκαν, αλλά στη συνέχεια υπέστη καρδιακή προσβολή. Όπως είπε η Vivian Ochoa, η μητέρα της Ariana, “την επανέφεραν και έπαθε καρδιακή προσβολή, αλλά την επανέφεραν ξανά. Όταν επρόκειτο να τη μεταφέρουν στην εντατική, έμεινε εκεί”, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη καρδιακή προσβολή μετά την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Valentina (@arianaviera__)

Στις ΗΠΑ, η Ariana Viera και η οικογένειά της διατηρούσαν μια επιχείρηση με την ονομασία Full House Cleaning, η οποία προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιών.

Ο πατέρας του Viera, ο οποίος ζει στο Περού, φέρεται να ζήτησε ειδική βίζα για να παραστεί στην κηδεία της κόρης του, αλλά δεν εγκρίθηκε μέχρι την επόμενη ημέρα της τελετής.

Keywords
Τυχαία Θέματα