Art Deco Nail: 6 μοναδικά μανικιούρ που εμπνέονται από την αρχιτεκτονική

21:01 28/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η μόδα και η ομορφιά είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένες με τον κόσμο γύρω μας. Αντλούν έμπνευση από κάθε πτυχή της ζωής μας, είτε είναι από τη γαστρονομία, είτε από τη φύση, είτε από την αρχιτεκτονική. Η τελευταία μάλιστα, με τα εξαιρετικά της σχέδια, αποτελεί πηγή έμπνευσης και για τον χώρο του μανικιούρ, προσφέροντας πρωτότυπα σχέδια που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και το στιλ μας.

Τα 6 art deco μανικιούρ που ξεχωρίζουνΜαύρες πινελιέςStrawberry bananaΜίνιμαλ γραμμέςΠορτοκαλί νότεςTuxedo stylePastel
art decoΜαύρες Πινελιές

Σε αυτό το στιλ, οι μαύρες πινελιές “παίζουν” μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα μοναδικό σύνολο που αναδεικνύει την κομψότητα και τη μινιμαλιστική αισθητική. Διαφορετικά σχέδια κι όλα τόσο ταιριαστά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nia Ho (@nails_and_soul)

Strawberry Banana

Με συνδυασμό χρωμάτων που θυμίζουν φράουλες και μπανάνες, το αρχιτεκτονικό μανικιούρ είναι μια αναζωογονητική επιλογή για τις πιο ηλιόλουστες μέρες. Άκρως απολαυστικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Candy Shop (@sweetandsavvynails)

Μίνιμαλ Γραμμές

Το μίνιμαλ μανικιούρ με απλές γραμμές και γεωμετρικά σχέδια είναι η επιλογή για όσες ψάχνουν μια διακριτική, αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση. Μπορείτε να το επιλέξετε σε κάθε απόχρωση και πάνω σε όποια βάση προτιμάτε εσείς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Le (@amyle.nails)

Πορτοκαλί Νότες

Το πορτοκαλί, συνδυασμένο με αντίθετες αποχρώσεις, δημιουργεί ένα εντυπωσιακό μανικιούρ που ξεχωρίζει σε κάθε εποχή του χρόνου. Ιδανικά ταιριάζει άψογα με μπλε, ωστόσο αν βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει μπορείτε να πετύχετε άπειρους χρωματικούς συνδυασμούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauty Planet (@beautyplanet42)

Tuxedo Style

Εμπνευσμένο από το στιλ του κοστουμιού, αυτό το μανικιούρ αντιγράφει τη μορφή του και δημιουργεί το πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα. Γιατί να μη ντύσουμε τα νύχια μας με tuxedo;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aistė Haas (@heygreatnails)

Pastel Art Deco

Τα παστέλ χρώματα σε γεωμετρικά σχέδια δημιουργούν ένα μανικιούρ που αποπνέει αρμονία και θηλυκότητα. Η άνοιξη πλησιάζει, επομένως μια τόσο chic και πολύχρωμη επιλογή είναι τέλεια για την εποχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Parker| Nail Artist (@nailartwiz)

Keywords
Τυχαία Θέματα