Augustinus Bader-Τhe Body Cleanser: Για ενυδάτωση, θρέψη και σφριγηλότητα της επιδερμίδας

22:45 24/9/2023 - Πηγή: InStyle

O βραβευμένος οίκος πολυτελούς περιποίησης Augustinus Bader παρουσιάζει την πιο πρόσφατη καινοτομία του, The Body Cleanser, προσθέτοντας ακόμα ένα προϊόν υψηλής απόδοσης στην συλλογή του, που υποστηρίζεται από την τεχνολογία TFC8®.

Το νέο, The Body Cleanser, είναι ένα αναζωογονητικό, απαλό καθαριστικό για το σώμα, που ενυδατώνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, καταπραΰνοντας πιθανούς ερεθισμούς και χαρίζοντάς ένα μεταξένιο, λείο αποτέλεσμα.

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

• Αφαιρεί απαλά τους ρύπους, χωρίς να αφυδατώνει ή να ξηραίνει την επιδερμίδα.

• Ενυδατώνει και κλειδώνει την υγρασία

στην επιδερμίδα, χαρίζοντας θρέψη και σφριγηλότητα.

• Βελτιώνει την υφή, για απαλό και λείο δέρμα.

• Καταπραΰνει τον ερεθισμό και την ερυθρότητα.

• Εμπλουτισμένο με το καταπραϋντικό άρωμα Ευκαλύπτου, για ανανέωση και χαλάρωση.

• Το TFC8® υποστηρίζει την κυτταρική ανανέωση και καθοδηγεί τα βασικά συστατικά στα κύτταρα.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

TFC8®: Ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μείγμα φυσικών αμινοξέων, βιταμινών υψηλής ποιότητας και πεπτιδίων, που καθοδηγεί βασικά θρεπτικά και ισχυρά φυσικά συστατικά στα κύτταρα, δημιουργώντας ένα βέλτιστο περιβάλλον για ανανέωση.

Coconut Oil: Βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, ενισχύοντας την ελαστικότητα και συμβάλλοντας στην παραγωγή κολλαγόνου. Αποτελεί εξαιρετική πηγή κορεσμένων Λιπαρών Οξέων για λεία, ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Ceramides: Φυσικά λιπίδια, που συμβάλλουν στην αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού, τα οποία διατηρούν την υγρασία, για μακράς διάρκειας ενυδάτωση και πιο απαλό αποτέλεσμα.

Hydrolyzed Rice Protein: Ένα φυσικό εκχύλισμα φυτικής προέλευσης, με ισχυρές αντί-ερεθιστικές ιδιότητες. Καταπραΰνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, προσφέροντας ενυδατωμένη και λαμπερή όψη.

Eucalyptus: Το αναζωογονητικό άρωμα του Ευκαλύπτου τονώνει το σώμα, ενώ παράλληλα προσφέρει χαλάρωση, μειώνει το στρες και βελτιώνει τη διάθεση.

Copaiba Resin: Ένα απαλό, ξυλώδες άρωμα, το Copaiba είναι γνωστό για την ικανότητά του να ηρεμεί τη σκέψη και να γειώνει τη διάθεση στη στιγμή.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

The Body Cleanser το εφαρμόζετε σε νωπό δέρμα, κάνοντας απαλό μασάζ για να δημιουργηθεί αφρός.  Στη συνέχεια ξεπλένετε και στεγνώνετε την επιδερμίδα. Αν θέλετε για βέλτιστα αποτελέσματα ολοκληρώστε με τη ρουτίνα περιποίησης σώματος του Augustinus Bader.

Keywords
Τυχαία Θέματα