Bad Bunny: Ποζάρει ολόγυμνος στην μπανιέρα του και ανάβει φωτιές

13:15 3/2/2024 - Πηγή: InStyle

Φωτιές άναψε στους ακολούθους του ο Bad Bunny καθως αποφάσισε να ποζάρει γυμνός στην μπανιέρα του. Ο Πορτορικάνος καλλιτέχνης έκρυψε τα επίμαχα μόνο με σαπουνάδα και οι θαυμάστριές του ξεσάλωσαν.

Ο Bad Bunny ανέβασε σειρά φωτογραφιών στο Instagram όπου ποζάρει ξαπλωμένος στην μπανιέρα του. “Μπάνιο” έγραψε στη λεζάντα, ενώ κοιτάζει με υπαινιγμό την κάμερα. Τόλμησε μάλιστα να ανεβάσει κοντινό στιγμιότυπο από τα επίμαχα σημεία του που είχε φροντίσει να καλύψει με πλούσια σαπουνάδα. “Να ήμουν ο αφρός που καλύπτει το κανόνι” σχολίασε χαρακτηριστικά μία θαυμάστριά του εκφράζοντας την ερωτική έξαψη που την κατέβαλε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benito (@badbunnypr)

Σε άλλες φωτογραφίες ο Bad Bunny κοιτάζει σαγηνευτικά την κάμερα, καθώς γέρνει ελαφρώς το κεφάλι του, δίνοντας έτσι μια εικόνα του βρεγμένου στήθους του. Έκλεισε την ανάρτηση με ένα κοντινό πλάνο των ματιών του. “Bunny του μπάνιου“, έγραψε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος σχολίασε: “Κάνει πραγματικά ό,τι θέλει“.

Δείχνει στην Kendall τι χάνει;

Οι φωτογραφίες έρχονται σχεδόν δύο μήνες αφότου μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE ότι εκείνος και η Kendall Jenner χώρισαν έπειτα από λιγότερο από έναν χρόνο σχέσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Οι δυο τους πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για ραντεβού τον Φεβρουάριο του 2023, όταν εθεάθησαν να φεύγουν από το ίδιο εστιατόριο έπειτα από ένα διπλό ραντεβού με την Hailey και τον Justin Bieber. Μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE ότι οι δυο τους ξαναβρέθηκαν για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά τον Ιανουάριο με φίλους στα Μπαρμπέιντος, αλλά “δεν ήταν στην ίδια πτήση” και δεν είναι “ξανά μαζί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα