Baseball Hat Era: Ο ήλιος βγαίνει τα καπέλα μπαίνουν- Πώς θα τα φορέσουμε

16:47 2/4/2023 - Πηγή: InStyle

Επιτέλους ήρθε ο καιρός τους! Τα cool καπέλα του street style κάνουν και πάλι δειλά-δειλά την εμφάνισή τους, δίνοντας μια πιο casual πινελιά σε κάθε σύνολο. Ναι, μέχρι και με παγιέτες, μάξι φορέματα και βραδινά looks θα τα φορέσουμε γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, λατρεύουμε το έντονο mix&match και τις… περίεργες αντιθέσεις. Αν λοιπόν, θα έπρεπε να διαλέξουμε για αυτή τη σεζόν ένα και μόνο στιλάτο αξεσουάρ, αυτό θα ήταν δίχως αμφιβολία το baseball hat.

Πάμε να δούμε με τι θα το φορέσουμε;

Με μάξι φούστες

Και συγκεκριμένα denim, αφού αποτελούν τη νέα τεράστια τάση της φετινής άνοιξης. Προκειμένου να «σπάσετε» το πιο θηλυκό ύφος που δίνει η μάξι φούστα σε συνδυασμό με τις μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες, φορέστε το cool καπέλο σας και δώστε έναν αέρα celebrity στο τελικό look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Αυτό είναι το αξεσουάρ που θα δανειστούμε από την γκαρνταρόμπα του μπαμπάΜε ανδρόγυνο styling

Φορέστε cargo, oversized t-shirts και δερμάτινα τζάκετς, αθλητικά sneakers και την πιο χαλαρή διάθεσή σας και ολοκληρώστε το outfit απλά με ένα καπέλο. Ναι, είναι αλήθεια πως μπορεί να το απογειώσει και να το κάνει να ξεχωρίσει ανάμεσα στα τόσα βασικά looks του δρόμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Με την no pants τάση

Ή με τα πιο καυτά σορτάσκια σας. Το trend με τα ανύπαρκτα παντελόνια καλά κρατεί και πλέον το συναντάμε παντού. Εμείς πάντως, θα το φορούσαμε άνετα με ένα μακρύ blazer σε ίσια γραμμή και baseball hat για έξτρα ενδιαφέρον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pipa Tavares (@pipatavaress)

Με κλος φούστα

Κι όμως πάει! Κι όχι μόνο πάει, αλλά τη μετατρέπει αυτόματα και σε ένα από τα πιο cool κομμάτια του street style. Η midi κλος φούστα μπορεί να μοιάζει παλιομοδίτικη, αλλά με ένα καπέλο και ένα casual tank top όλα μπορούν να συμβούν. Τελικά το styling κάνει θαύματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Με τις πιο «ακριβές» υφές

Βλέπε γυαλιστερά σατέν, βλέπε κομψά tweed ακόμα και μεταξωτά θα δείτε να συνδυάζονται με καπέλο, γιατί πολύ απλά έχει την ιδιότητα να τα κάνει να δείχνουν πολύ πιο φρέσκα και νεανικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fer Millán Delaroière (@fermillan)

Keywords
Τυχαία Θέματα