Ben Affleck-Jennifer Garner: Η 15χρονη κόρη τους κάνει ντεμπούτο ως Fin

09:37 10/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η 15χρονη κόρη της Jennifer Garner και του Ben Affleck, Seraphina Rose, έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της με το νέο της όνομα, Fin, στην επιμνημόσυνη δέηση για τον παππού της το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι, με μαύρη γραβάτα, και με ξυρισμένο κεφάλι, ο Fin συστήθηκε με το νέο του όνομα πριν διαβάσει ένα εδάφιο της Βίβλου στην εκκλησία Christ Church United Methodist στο Τσάρλεστον της Δυτικής Βιρτζίνια

το Σάββατο.

Ben Affleck’s daughter announces they are TRANS and have Transitioned to a boy whilst speaking at her grandfathers funeral.

15 year old Seraphina Rose announced her new boy name for the first time, referring to herself as Fin:

“Hello my name is Fin Affleck.” pic.twitter.com/GdmpXDxcoF

— Oli London (@OliLondonTV) April 9, 2024

O Fin έχει φωτογραφηθεί με τα νέα κοντοκουρεμένα μαλλιά του ήδη από τον Φεβρουάριο, αλλά η κηδεία ήταν η πρώτη φορά που το παιδί των ηθοποιών συστήθηκε δημόσια με το νέο του όνομα. “To όνομά μου είναι Fin Affleck” είπε το παιδί.

O Fin είναι το μεσαίο παιδί της Garner και του Affleck, με μια μεγαλύτερη αδελφή, τη Violet Anne, 18 ετών, και έναν μικρότερο αδελφό, τον Samuel, 15 ετών.

Ben Affleck and Jennifer Garner’s daughter comes out as TRANS during her grandfathers funeral.

Seraphina Rose, 15, announced her new boys name ‘Fin’ whilst appearing with her head shaved at a memorial service for her grandfather over the weekend

She told the memorial service,… pic.twitter.com/GGf5DNBSIX

— Oli London (@OliLondonTV) April 9, 2024

Οι γονείς τους χώρισαν το 2015 και οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους το 2018, αλλά διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Το 2022 ο Affleck παντρεύτηκε την τραγουδίστρια Jennifer Lopez, της οποίας η 16χρονη κόρη Emme Maribel Muniz χρησιμοποιεί ουδέτερες αντωνυμίες ως προς το φύλο και έχει έρθει κοντά με το Fin ως ετεροθαλές αδελφάκι της.

Keywords
Τυχαία Θέματα