Ben Affleck: Τι γυρεύει στην αγκαλιά της πρώην του, Jennifer Garner;

12:57 5/8/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Ben Affleck χαμογελαστός, άρα ευδιάθετος, σφίγγει στη αγκαλιά του τα τρία του παιδιά και δέχεται τον εναγκαλισμό από την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner.
Ο 50χρονος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροσκάφος ως τη Φλωρεντία στην Ιταλία, την περασμένη Πέμπτη, προκειμένου να συναντήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο γλυκός πατέρας, όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες από παπαράτσι, περπατά προς τον 11χρονο γιο του με ανοιχτά τα χέρια, Samuel, πριν τον κλείσει στην αγκαλιά του.

Πατέρας και γιος, είχαν έναν γλυκό εναγκαλισμό πριν ο 50χρονος σταρ και σύζυγος της Jennifer Lopez, πράξει το ίδιο με τις κόρες του Violet 17 και Seraphina 14 ετών. Ο Ben Affleck δεν άφησε… παραπονούμενη ούτε την πρώην του, Jennifer Garner με την οποία πριν αποχαιρετιστούν και εκείνοι με μία αγκαλιά, είχε μία ζεστή συζήτηση. Το ζευγάρι υπήρξε παντρεμένο από το 2005 έως το 2018.

Smiling Ben Affleck hugs ex Jennifer Garner and their kids as the brood meets up in Italy https://t.co/2AAtCufIe6 pic.twitter.com/YInxw39poV

— Page Six (@PageSix) August 4, 2023 Jennifer Lopez: Η ερωτική εξομολόγηση για την πρώτη επέτειο γάμου με τον Ben Affleck – Τα λέει όλα μ’ ένα τραγούδι

Keywords
Τυχαία Θέματα