Bernard Cribbins: Πέθανε ο θρυλικός σταρ του “Doctor Whο” λίγους μήνες μετά τη σύζυγό του

16:31 28/7/2022 - Πηγή: InStyle

Σε ηλικία 93 ετών έφυγε από τη ζωή ο Bernard Cribbins. Ο θρυλικός Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο “Doctor Whο”, στην αγαπημένη ταινία “The Railway Children” ενώ ήταν και ο αφηγητής στο “The Wombles”, διαγράφοντας μία λαμπερή καριέρα για περισσότερες από επτά δεκαετίες.

Ο θάνατός του, που έρχεται μόλις λίγους μήνες ύστερα από αυτόν της πολυαγαπημένης συζύγου του, συγκλόνισε φίλους και θαυμαστές.

I'm so very sad. My dear pal Bernard Cribbins has died. We met on Anything Goes & kept our 'Friendship'

for over 33 yrs. A very special man of many talents. Funny, kind, genuine, always had a smile on his face & a quip. One of the good guys. I will miss him so very much. RIP pic.twitter.com/9KrDUUuKMv

— Elaine Paige (@elaine_paige) July 28, 2022

I adored working with #BernardCribbins back in the 80’s. He was a creative genius, great storyteller and knew just how to communicate with an audience. He has left a lasting legacy. #RIPBernard pic.twitter.com/O8NC63A2EP

— Floella Benjamin (@FloellaBenjamin) July 28, 2022

Ο Cribbins έγινε ένας από τους πιο δημοφιλείς διασκεδαστές της γενιάς του, καταφέρνοντας να είναι ο αγαπημένος τηλεοπτικός αστέρας των παιδιών, ενώ πρωταγωνίστησε και στη σειρά “Carry On”.

Εργαζόταν στο CBeebies του BBC μέχρι πρόσφατα και επρόκειτο να εμφανιστεί στη νέα σειρά του Doctor Who τον επόμενο χρόνο μετά τα γυρίσματα για ένα επετειακό σόου για τα 60 χρόνια, μαζί με τον David Tennant, ο οποίος εθεάθη να σπρώχνει τον αναπηρικό καροτσάκι του Cribbins στο βόρειο Λονδίνο με την Catherine Tate τον Μάιο.

View this post on Instagram

A post shared by Russell T Davies (@russelltdavies63)

Τον περασμένο Οκτώβριο ήταν συντετριμμένος όταν πέθανε η σύζυγός του Gillian, την οποία παντρεύτηκε το 1955.

Την είδηση του θανάτου του Cribbins επιβεβαίωσε ο ατζέντης του με ανακοίνωση του γραφείου του:

“Εργαζόταν καλά έως και τα 90 του. Πρόσφατα εμφανίστηκε στο Doctor Who και στη σειρά “Old Jack’s Boat”. Έχασε την επί 66 χρόνια σύζυγό του πέρυσι. Η συνεισφορά του Bernard στη βρετανική ψυχαγωγία είναι αδιαμφισβήτητη. Ήταν μοναδικός, χαρακτηρίζοντας τους καλύτερους της γενιάς του και θα λείψει πολύ από όλους όσοι είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του”.

View this post on Instagram

A post shared by Gavin Barker Associates (@gavinbarkerassociates)

Keywords
Τυχαία Θέματα