Beyoncé: Iστορική συνεργασία με Dolly Parton και Willie Nelson

23:43 28/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Beyoncé ετοιμάζεται να αφήσει εποχή με το πρώτο της άλμπουμ country μουσικής, το οποίο κυκλοφορεί την Παρασκευή.

Ενόψει της κυκλοφορίας του “Act II: Cowboy Carter”, η 42χρονη Queen Bey ενθουσίασε τους θαυμαστές της παρουσιάζοντας τη λίστα των τραγουδιών που περιέχονται στο άλμπουμ. Η σουπερστάρ αποκάλυψε τους τίτλους των τραγουδιών με μια ανάρτηση στο Instagram και ενθουσίασε ανακοινώνοντας

ότι θα περιλαμβάνεται και μια διασκευή του κλασικού “Jolene” της Dolly Parton, του 1973. Οι θαυμαστές υποψιάστηκαν ότι θα μπορούσε να διασκευάσει το τραγούδι ή να συμπεριλάβει την Dolly Parton με κάποιο τρόπο, αφού η ίδια η Parton είχε υπαινιχθεί την ιδέα μιλώντας στο Knox News.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

“Νομίζω ότι έχει ηχογραφήσει το Jolene και νομίζω ότι πιθανότατα θα είναι στο country άλμπουμ της, το οποίο με ενθουσιάζει πολύ”, δήλωσε η Parton κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το άνοιγμα της σεζόν στο Dollywood.

“Την αγαπώ!” είχε πει η Parton για την Beyoncé. “Είναι ένα όμορφο κορίτσι και μια σπουδαία τραγουδίστρια”.

Όμως, και το όνομα του Willie Nelson αναφέρεται στο δημοσιευμένο playlist. O Willie είναι θρύλος για την country μουσική. Έγραψε το πρώτο του τραγούδι σε ηλικία 7 ετών και έκανε το πρώτο του συγκρότημα στα 10. Μαζί με τον Waylon Jennings ηγήθηκε του μουσικού κινήματος των Outlaw, υποείδος της country μουσικής, που δημιουργήθηκε στη δεκαετία του ’60, σε πλήρη αντιδιαστολή με τουςσυντηρητικούς περιορισμούς και στον pop προσανατολισμένο ήχο που κυριαρχούσε στη σκηνή του Νάσβιλ.

Η Beyoncé αναφέρεται στον Nelson στο πλαίσιο του “Smoke Hour” υπονοώντας ενδεχομένως έναν τίτλο τραγουδιού που περιλαμβάνει τον θρυλικό καλλιτέχνη.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν τα ίδια τα δύο είδωλα της country εμφανίζονται στο άλμπουμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα