Billie Eilish: Έκανε coming out – “Δεν ήταν προφανές ότι μου αρέσουν τα κορίτσια;”

13:01 3/12/2023 - Πηγή: InStyle

Η Billie Eilish έκανε το δικό της coming out μετά το εξώφυλλό της για το τεύχος του Variety “Power of Women” τον περασμένο μήνα. Τώρα μιλά για την ανταπόκριση του κοινού σ’ αυτήν την αποκάλυψη.

Η Billie Eilish, ρωτήθηκε στο κόκκινο χαλί για την εκδήλωση Hitmakers του Variety στις 2 Δεκεμβρίου, αν είχε σκοπό να κάνει coming out στη συνέντευξή της. Όπως απάντησε: “Όχι δεν το έκανα, αλλά σκέφτηκα… Δεν ήταν προφανές; Απλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος δεν το ήξερε”. Πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει πραγματικά στην έννοια του coming

out, σημειώνοντας: “Απλά σκέφτομαι, γιατί δεν μπορούμε απλά να υπάρχουμε; Το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό και απλά δεν μίλησα γι’ αυτό…”

Billie Eilish opens up about coming out in her Variety cover story: “I didn’t realize people didn’t know!” | Variety Hitmakers presented by @sonyelectronics https://t.co/xxmgD0zs3Y pic.twitter.com/uDDbCk6tgp

— Variety (@Variety) December 2, 2023

Η αντίδραση του κοινού την αιφνιδίασε: “Είδα όλα τα άρθρα και έλεγα: Ω, υποθέτω ότι έκανα coming out… εντάξει, ωραία. Αλλά είναι συναρπαστικό για μένα, γιατί υποθέτω ότι ο κόσμος δεν το ήξερε. Οπότε είναι ωραίο που το ξέρουν, αλλά, είμαι νευρική που μιλάω γι’ αυτό… Αλλά όχι, μου αρέσουν τα κορίτσια”, διευκρίνισε.

Στη συνέντευξη στο Variety, η Eilish μίλησε για τον αγώνα της να σχετιστεί με άλλες γυναίκες, παρά το γεγονός ότι τις αγαπούσε και την έλκυαν. Μια παρατήρηση που όλοι φυσικά έπιασαν. Πιο ενδιαφέρον ήταν ότι η Eilish συνέχισε να μιλάει για τη δική της περίπλοκη σχέση με τη γυναικεία φύση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και για το πώς αυτή επηρεάστηκε από την ανταπόκριση στο τραγούδι της “What Was I Made For?” στην ταινία Barbie.

Keywords
Τυχαία Θέματα