Birkenstock: Πώς θα φορέσουμε τώρα τα ασχημόμορφα παπούτσια

19:49 14/4/2023 - Πηγή: InStyle

Παλιότερα τα Birkenstocks θεωρούνταν αμφιλεγόμενη επιλογή. Αλλά τα τελευταία χρόνια η δημοτικότητα τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Από «άσχημα» σανδάλια έγιναν τα πιο άνετα και cozy παπούτσια για μια χαλαρή βόλτα στην πόλη ή την παραλία. Συγκεκριμένα δεν μπορούμε να φανταστούμε τα καλοκαίρια μας χωρίς αυτά τα bohemian παπούτσια,

Αν ακόμα αμφιβάλλετε για την αισθητική τους, ή αν απλά αναζητάτε νέους τρόπους να τα φορέσετε στο σήμερα και να δείχνουν πολύ 2023 βρήκαμε τα πιο ενδιαφέροντα looks για να εμπνευστείτε. Οι ιδέες για

σύνολα με Birkenstock, είτε πρόκειται για τα ανοιχτά σανδάλια Arizona, είτε τα slip-ons Bostοns, και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για cult παπούτσια της μόδας.

Με τζιν και καμπαρντίνα Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elly (@athomewithelly)

Trench Coat: Πώς φόρεσαν την καμπαρντίνα οι πιο διάσημες influencers στις Εβδομάδες ΜόδαςΤα σουέντ Birkenstocks με σουέντ jacket Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hannah Baxter (@hannahbaxward)

Τα παστέλ είναι τάση! Κι αυτά είναι τα κομμάτια που πρέπει να μπουν στην shopping list σαςMε ροζ παντελόνι και γιλέκο Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AMY (@maimy_pea)

Vest Alert! Τα γυναικεία γιλέκα που θα δώσουν αυτό το «κάτι» στα ανοιξιάτικα looksMε χακί λινό παντελόνι Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams (@lucywilliams02)

Τα πιο άσχημα παπούτσια του 2023 έχουν μορφή βατράχου (και όχι, δεν θα γίνουν πρίγκιπες αν τα φιλήσετε)

Keywords
Τυχαία Θέματα