Bohemian Rapsody: 5 τάσεις από τα 70s που θα φορέσουμε αυτή την άνοιξη

13:39 6/4/2024 - Πηγή: InStyle

Στο μαγευτικό Παρίσι και τη φετινή εβδομάδα μόδας, ένας αέρας από τα 70s συνεπήρε το κοινό της μόδας με την bohemian αισθητική του. Ο οίκος Chloé ξεχώρισε άμεσα ως το πιο συζητημένο show, εναρμονισμένο με την αισθητική των ’70s να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Με έμπνευση από την εποχή του Karl Lagerfeld, ο Chloé ανέδειξε ξανά τον boho χαρακτήρα της δημιουργώντας μια κολεξιόν που αντικατοπτρίζει την ουσία της μάρκας και επαναφέρει ξανά στο προσκήνιο την αισθητική των παιδιών των

λουλουδιών, της ελευθερίας και της γήινης μόδας. Ό,τι πρέπει με λίγα λόγια για την άνοιξη.

Οι 5 δημοφιλέστερες τάσεις των 70sΦουσκωτές ΜπλούζεςΤσόκαραSlouchy ΤσάντεςΚάπεςOversized ΓυαλιάΦουσκωτές Μπλούζες

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά στοιχεία της μόδας των ’70s είναι οι φουσκωτές και γεμάτες χαριτωμένα βολάν μπλούζες. Η κίνησή τους και η δυνατότητα να συνδυαστούν με τα πάντα τις καθιστούν ανεπιτήδευτα στιλάτες με μια δόση ρομαντισμού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @camillecharriere

Τσόκαρα

Τα τσόκαρα είναι πάλι εδώ με κάθε εκδοχή τους να έχει «περπατήσει» στην πασαρέλα. Το πιο ωραίο όμως με αυτά, είναι το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά άνετα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams (@lucywilliams02)

Slouchy Τσάντες

Οι χαλαρές-χυτές τσάντες είναι ίσως η πιο πρακτική τάση που τα 70s θα μπορούσαν να μας προσφέρουν. Χωράνε όλα τα απαραίτητα και είναι τόσο στιλάτες που θα τις κουβαλούσαμε παντού και με κάθε outfit.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monikh (@monikh)

Κάπες

Οι κάπες επιστρέφουν και είναι εδώ για να μείνουν. Αυτό το αξεσουάρ προσθέτει έναν αέρα κομψότητας σε κάθε εμφάνιση και μην απορήσετε αν το δείτε ενσωματωμένο σε κάθε κυριολεκτικά ρούχο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloe)

Oversized Γυαλιά

Τα XL γυαλιά είναι το must-have αξεσουάρ για να ολοκληρώσουμε το boho look μας. Το να τα φοράμε με οποιαδήποτε εμφάνιση είναι ακριβώς αυτό που ορίζει η bohemian αισθητική. Ας φέρουμε στο μυαλό μας τις σταρ του Hollywood εκείνης της εποχής… Υπήρξε καμία χωρίς τεράστια γυαλιά ηλίου;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη emma chamberlain (@emmachamberlain)

Keywords
Τυχαία Θέματα