Boyfriend Blush: Πώς βάζουμε το ρουζ σύμφωνα με τη viral τάση του TikTok

09:48 5/5/2024 - Πηγή: InStyle
Το boyfriend blush είναι η νέα τεχνική εφαρμογής του ρουζ που ‘σαρώνει’ στο TikTok.

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν αναφέρουμε τον όρο boyfriend blush στο μακιγιάζ; Ίσως η απάντηση να είναι κυριολεκτική, ίσως όχι. Αλλά αν το τοποθετήσουμε σε αυτό το πλαίσιο, θα ήταν αυτό το αγόρι που κοκκινίζει όταν σας βλέπει. Έμπνευση: Ο πρίγκιπας Χάρι όταν δεν είχε γενειάδα. Ανεξαρτήτως σαν θα την επιλέγαμε, στο TikTok είναι μια τάση μακιγιάζ κι εμείς οφείλουμε να σας

τη δείξουμε.

View this post on Instagram

A post shared by Arunee Marvan (@aruneemarvann)

Boyfriend Blush: Η τάση στο μακιγιάζ για ροδοκόκκινα μάγουλα

Γιατί κερδίζει έδαφος αυτό το look άραγε; Μάλλον επειδή αναπαράγει ένα φυσικό sunkissed εφέ, σαν να μας έχει δώσει χρώμα ο ήλιος, ενώ ταιριάζει ιδανικά στο μακρόστενο σχήμα προσώπου. Το ‘κλειδί’ για να το δημιουργήσουμε είναι στην επιλογή του κατάλληλου ρουζ και στην εφαρμογή του, προσαρμόζοντας την ένταση και τον τόνο ανάλογα με αυτό που αναζητάμε.

@malloryosses

Replying to @beyondgoodnevil Does boyfriend blush work on oblong faces?? Lets see #oblong #oblongface #boyfriendblush #blusher @Mallory Osses @Mallory Osses

original sound – Mallory Osses Boyfriend Blush: Η τεχνική

Η τεχνική για την εφαρμογή του boyfriend blush αποσκοπεί σε ένα φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, το ρουζ απλώνεται με μοναδικό τρόπο. Αντί να το βάλουμε προς τα ζυγωματικά, το απλώνουμε προς τα κάτω, στο κέντρο των μάγουλων και προς τη γραμμή του πηγουνιού.

View this post on Instagram

A post shared by Рина Земзюлина/Визажист Москва (@inspector_makeup)

Ωστόσο, πρώτα, πρέπει να επιλέξουμε τις σωστές αποχρώσεις ρουζ που δεν είναι μία αλλά δυο. Το κύριο ρουζ σε ροζ-κόκκινη απόχρωση και ένα δευτερεύον σε ροδακινί ή πιο απαλή απόχρωση. Στη συνέχεια, ξεκινάμε την εφαρμογή του κύριου ρουζ στα ζυγωματικά, κάνοντας blending με καθοδικές κινήσεις προς τη γνάθο. Έπειτα προσθέτουμε το δεύτερο χρώμα στο κάτω μέρος των μάγουλων, πάλι κάνοντας καλό blending ώστε να αναμείξουμε αρμονικά τις δυο αποχρώσεις. Extra tip: Αν δεν έχετε παρόμοιες αποχρώσεις ρουζ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κραγιόν αντί για ρουζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα