Bradley Cooper: Θα “επισημοποιήσει” τη σχέση του με την Gigi Hadid στα Όσκαρ

21:29 6/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Bradley Cooper ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του ως ζευγάρι με την Gigi Hadid στα Όσκαρ, λένε πηγές στο Page Six.

Ο Cooper – που είναι υποψήφιος την Κυριακή για την ταινία “Maestro” – αναμένεται να παρευρεθεί στο πάρτι του Vanity Fair

με το supermodel, σύμφωνα με τους φίλους του. Το ζευγάρι έχει κρατήσει σχετικά χαμηλό προφίλ από τότε που άρχισαν να βγαίνουν τον Οκτώβριο.

GIGI HADID E BRADLEY COOPER ASSUMIDOSSSS!!!!!!!!!! pic.twitter.com/1Zkln1SBI3

— ؘ (@nourasforce) January 25, 2024

Αλλά τα πράγματα έχουν αρχίσει να φουντώνουν μεταξύ τους. Μια πηγή που γνωρίζει τη Hadid είπε: “Σίγουρα γίνεται πιο σοβαρό, είναι εντελώς ερωτευμένοι”.

Άλλες πηγές ανέφεραν ότι η Hadid θα συναντήσει τον Cooper στο πολυτελές πάρτι μετά τα Όσκαρ, καθώς ένας άλλος εσωτερικός συνεργάτης είπε: “Δεν ξέρω αν θα περπατήσουν μαζί στο χαλί του Vanity Fair, αλλά θα συναντηθούν μέσα”.

Και σιγουρα δεν περιμένουμε να δούμε τη Hadid στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, γιατί ο Cooper φέρνει πάντα μαζί του την αγαπημένη του μαμά, Gloria Campano. Εκτός κι αν η Hadid γίνει ο +plus two μαζί με τη μητέρα του, όπως ήταν η Irina Shayk.

Gigi Hadid and Bradley Cooper in New York City. pic.twitter.com/HoZoIcvAYN

— 21 (@21metgala) February 2, 2024

Πάντως, η Hadid έχει γνωρίσει την Campano, καθώς μετά τις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο συνάντησε τον αγαπημένο και τη μαμά του για δείπνο στο μοντέρνο εστιατόριο Giorgio Baldi στο Λος Άντζελες. Και η Campano έχει θεαθεί να φοράει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια από τη σειρά Guest in Residence της Hadid.

Απλώς τώρα θα περιμένουμε το βράδυ της Κυριακής για να δούμε αν πράγματι ο Bradley θα φέρει το μοντέλο μαζί του στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ ή του λαμπερού πάρτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα