Britney Spears: Προειδοποιεί: «Σας προκαλώ να τα βάλετε μαζί μου!»

10:13 25/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Britney Spears έστειλε μια αυστηρή προειδοποίηση μέσω του προφίλ της στο Instagram, καθώς δημοσίευσε ένα πορτρέτο της με τη λεζάντα: «F*** with me … i dare you !!!» (“Σας προκαλώ να τα βάλετε μαζί μου“, σε ελεύθερη μετάφραση), προσθέτοντας ένα emoji με ορθωμένο το μεσαίο δάχτυλο.

Η 41χρονη προβληματική ποπ σταρ

μοιράστηκε επίσης με τους followers της και ένα «μονταρισμένο» βίντεο της ίδιας να χορεύει με σέξι εσώρουχα, το οποίο είχε αρχικά αναρτηθεί πριν ο εν διαστάσει σύζυγός της Sam Asghari υποβάλει αίτηση διαζυγίου.
Στο κλιπ, η 41χρονη χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού «S.O.S.» της Γαλλίδας τραγουδίστριας Indila, ενώ εναλλάσσονται διάφορα εσώρουχα καθώς στριφογυρίζει.

Πάντως, η περίεργη συμπεριφορά της καλλιτέχνιδος – το 2007 υπέστη μια από τις πιο τραγικές και δημόσιες ψυχικές καταρρεύσεις στην ιστορία της σόουμπιz- εγείρει ανησυχία και προβληματισμό.

View this post on Instagram

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Αποκομμένη από την οικογένειά της, είναι ασαφές σε ποιον μπορεί, αν υπάρχει, να βασιστεί καθώς προχωρά η διάλυση του γάμου της με τον 29χρονο Ιραναοαμερικανό.

Την περασμένη εβδομάδα, ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενος ασυμβίβαστες διαφορές, μετά από έναν γάμο 14 μηνών.

Sam Asghari: Ούτε σεντ από τα απομνημονεύματα της Britney Spears αξίας 15 εκατ. δολαρίων

Keywords
Τυχαία Θέματα