Brooke Shields: Λέει “όχι” στο μπότοξ στα 58 της – “Δεν θέλω να μην μοιάζω με τον εαυτό μου”

15:55 2/11/2023 - Πηγή: InStyle

Η Brooke Shields επιλέγει πλέον το φυσικό look στα 58 της, καθώς ομολογεί ότι έχει τον φόβο ότι θα γίνει αγνώριστη.

Η Brooke Shields μίλησε για τη θρυλική της καριέρα και τη ζωή της στο Glamour. Η ηθοποιός είναι μία από τις γυναίκες της χρονιάς για το 2023, σύμφωνα με το περιοδικό. Αφού μίλησε για το μόντελινγκ, την υποκριτική και τη μητρότητα, σχολίασε και την ανανεωτική της φιλοσοφία για τη γήρανση.

Η σταρ είπε ότι

δεν ήταν οπαδός των ενέσιμων θεραπειών. Σημείωσε ότι τα προηγούμενα αποτελέσματα την έκαναν να νιώθει σαν άλλος άνθρωπος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Glamour (@glamourmag)

“Είμαι υπέρ των θεραπειών, αν πραγματικά τα κάνεις για τον εαυτό σου, για τους σωστούς λόγους και σου δίνουν κάποιου είδους αυτοπεποίθησης“, είπε σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις.

Ενώ η Shields είπε ότι “έχει δει ότι δίνει στις γυναίκες τόση αυτοπεποίθηση“, είναι επίσης “εύκολο να το παρακάνεις.”

“Έχω τον φόβο μήπως δεν μοιάζω με τον εαυτό μου. Τις φορές που έκανα μπότοξ, κατέληξα με αυτό το μάτι του Spock και έλεγα: Δεν μοιάζω με τον εαυτό μου. Αλλά θα κάνω Fraxels και peeling και ό,τι πιο καινούργιο υπάρχει και θα το δοκιμάσω”, είπε και πρόσθεσε: “Απλά δεν θέλω να μην μοιάζω με τον εαυτό μου”.

Συνέχισε λέγοντας ότι οι ηλικιωμένες γυναίκες έχουν μια αντιμετώπιση σε “ορισμένους πολιτισμούς” σαν “οι σοφές γυναίκες που αποφασίζουν ποιες είναι οι αρχηγοί, που τις σέβονται”.

Ωστόσο, σκέφτηκε ότι το 2023, “υπάρχουν όλο και περισσότερες πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις από ποτέ. Επειδή κυνηγούν τη νεότητα. Εγώ δεν θέλω να κυνηγήσω τα νιάτα. Θέλω να κυνηγήσω το τώρα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα