Brooklyn Beckham – Nicola Peltz: “Έφαγαν πόρτα” σε γνωστό κλαμπ

23:31 30/9/2023 - Πηγή: InStyle

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Brooklyn Beckham και την σύζυγό του Nicola Peltz, καθώς τους απαγορεύτηκε η είσοδος σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρισκόταν στην Εβδομάδα Μόδας, θέλησε να διασκεδάσει και να περάσει ευχάριστα την ώρα του, σε ένα κλαμπ. Ωστόσο, όταν έφτασαν στο δημοφιλές hotspot των διασημοτήτων Raspoutine, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους φρουρούς ασφαλείας που τους αρνήθηκαν την είσοδο, σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε

από τον @celebsinparis και έγινε viral.

Brooklyn Beckham et sa magnifique épouse Nicola Peltz se font gentiment recaler à l’entrée d’une afterparty lors de la #ParisFashionWeek (video: @TaoualitAmar) pic.twitter.com/kTdgvIWHbG

— Celebrities in Paris (@celebsinparis) September 28, 2023

Ο 24χρονος Brooklyn Beckham αγκαλιάζει την 28χρονη Nicola Peltz, καθώς περίμεναν έξω από τον χώρο για δύο λεπτά και ακούγεται να ρωτάει: «Μπορούμε να μπούμε;»

Οι σωματώδεις άνδρες που ήταν στην είσοδο του κλαμπ, αρνήθηκαν στον Brooklyn Beckham και στη Nicola Peltz να περάσουν, παρόλο που ήταν ακόμη αρκετά νωρίς για να κλείσει. Το νεαρό ζευγάρι σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Essentially Sports έφυγε φανερά απογοητευμένο.

Brooklyn Beckham: Η τρυφερή αφιέρωση στη Nicola Peltz για την πρώτη επέτειο του γάμου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα