Bruce Lee: Πενήντα χρόνια από τον θάνατό του – Το συγκινητικό “σ’ αγαπώ” της κόρης του

22:20 20/7/2023 - Πηγή: InStyle

Έντονη συναισθηματικά φορτισμένη χρονιά είναι το 2023 για τη Shannon Lee, την κόρη του θρύλου των πολεμικών τεχνών και των ταινιών δράσης Bruce Lee.

Ήταν 20 Ιουλίου 1973 όταν ο Bruce Lee έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών. Πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως η Γροθιά της Οργής και το Μεγάλο Αφεντικό, ο Lee έγινε

το πρόσωπο του κινηματογράφου πολεμικών τεχνών, καθορίζοντας τελικά το είδος.

Απέκτησε δύο παιδιά, τον Brandon και τη Shannon, με τη σύζυγό του, πριν από τον πρόωρο θάνατό του. Ο Brandon ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του στην κινηματογραφική βιομηχανία. Ωστόσο, είκοσι χρόνια μετά τον θάνατο του Bruce, ο Brandon σκοτώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας “The Crow.”. Ήταν τον Μάρτιο του 1993, όταν δέχτηκε θανάσιμο πυροβολισμό από έναν συμπρωταγωνιστή του με όπλο που πίστευαν ότι ήταν άσφαιρο, αλλά στην πραγματικότητα ήταν πραγματική σφαίρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shannon Lee (@therealshannonlee)

Τώρα, 50 και 30 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα και του αδελφού της, η Shannon παραμένει βαθιά επηρεασμένη από την απώλεια και των δύο τόσο νωρίς. Μόλις 4 ετών όταν ο πατέρας της πέθανε από εγκεφαλικό οίδημα, η Shannon είναι σήμερα ηθοποιός, παραγωγός και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Bruce Lee. Είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός του Warrior, μιας σειράς του Cinemax που βασίζεται στα γραπτά του πατέρα της και έκανε το ντεμπούτο της το 2019.

Στο τεύχος αυτής της εβδομάδας του PEOPLE, η 54χρονη Shannon γράφει ένα προσωπικό δοκίμιο στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς τη θλίψη της και τις αγαπημένες αναμνήσεις της από τον Bruce και τον Brandon:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shannon Lee (@therealshannonlee)

“Baba, Bran, δεν υπάρχει κάτι να σας πω που δεν το ξέρετε ήδη. Αλλά όπως μου υπενθυμίζουν συχνά, η διήγηση δεν είναι για κανέναν άλλον εκτός από εμένα. Έτσι, 30 και 50 χρόνια μετά, τι χρειάζομαι τόσο πολύ να δώσω φωνή σε τόσο πολλά ώστε διαφορετικά η ψυχή μου να μην είναι τόσο ελεύθερη;

Υποθέτω ότι θα έλεγα για την ευγνωμοσύνη που έχω γιατί μου έμαθαν τι είναι η αληθινή γενναιότητα – το θάρρος να είσαι ο εαυτός σου, να παραδέχεσαι τα λάθη σου και να ωριμάζεις, να μοιράζεσαι την ψυχή σου με τον κόσμο, να κυνηγάς αυτό που αγαπάς, να προστατεύεις με σθένος αυτούς που χρειάζονται προστασία, να εργάζεσαι σκληρά, να προσπαθείς για την ειρήνη, να είσαι πάντα αισιόδοξος και να ζεις πλήρως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shannon Lee (@therealshannonlee)

Ζήσατε και οι δύο τόσο έντονα, τόσο τολμηρά, τόσο ενστικτωδώς, τόσο αληθινά, και είναι αυτή η ζωή που ενσαρκώσατε και μοιραστήκατε τόσο όμορφα που μου έδωσε το κουράγιο και την επιθυμία όχι απλώς να ζήσω, αλλά να αναπτυχθώ και να ανθίσω μέσα από την απώλειά σας.

Σας ευχαριστώ που με διδάξατε ότι τίποτα δεν χάνεται, απλώς μεταμορφώνεται. Μου πήρε πολύ καιρό να καταλάβω και να εμπιστευτώ ότι είμαστε συνδεδεμένοι το ίδιο δυνατά και τώρα μέσω της ενέργειας που μοιραστήκατε μαζί μου και με όλους όσους αγγίξατε. Η ενέργειά σας είναι αιώνια και εξακολουθεί να επικοινωνεί. Ακόμη χτυπά. Ακόμη αγαπά. Και σας αγαπώ – το μεγάλο σας γέλιο, το μεγάλο σας χαμόγελο. Σας ευχαριστώ που μου δείξατε τι σημαίνει να νιώθεις ασφάλεια και αγάπη. Είναι το μόνο που χρειαζόμουν ποτέ σ’ αυτήν τη ζωή. Είναι τα πάντα.”

Keywords
Τυχαία Θέματα