Bubble ponytail: 7 εντυπωσιακές εκδοχές της αλογοουράς που θα λατρέψετε

Τα απαραίτητα προϊόντα για μία bubble αλογοουρά; Ένα spray για υφή και μερικά λαστιχάκια αρκούν για να μεταμορφώσετε μια αδιάφορη εμφάνιση σε κάτι μοναδικό.

Έχουμε μια αδυναμία στα χτενίσματα που είναι βολικά και ταυτόχρονα κομψά. Ένα από αυτά είναι το bubble ponytail. Αυτή η παιχνιδιάρικη εκδοχή της αλογοουράς αναβαθμίζει

το κλασικό στιλ, ανατρέπει μία bad hair day ενώ ταυτόχρονα κρατάει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σας. Τα απαραίτητα προϊόντα για να τη φτιάξετε; Ένα spray για υφή και μερικά λαστιχάκια μαλλιών για να μεταμορφώσετε μια αδιάφορη εμφάνιση σε κάτι μοναδικό.

Με φιόγκους View this post on Instagram

A post shared by LACY REDWAY (@lacyredway)

Αντί για λαστιχάκια, επιλέξτε κορδέλες. Οι φιόγκοι που είναι πολύ στη μόδα, χαρίζουν μία κομψή πινελιά στο στιλ, καθιστώντας το ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις.

Μονοχρωματικό εφέ View this post on Instagram

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Επιλέξτε λαστιχάκια που ταιριάζουν με τα κοσμήματά σας για ένα αρμονικό look που θα κάνει τη διαφορά ακόμα και με ένα απλό outfit.

Διπλό ταμπλό View this post on Instagram

A post shared by Ruslan Nureev (@hairbyruslan)

Αν το μήκος των μαλλιών σας το επιτρέπει, κάντε δυο πλαϊνές bubble αλογoουρές. Είναι παιχνιδιάρικο, μοντέρνο και σούπερ κολακευτικό, όταν οι «φούσκες» έχουν παρόμοιο μέγεθος και είναι συμμετρικές.

Πάνω –Κάτω View this post on Instagram

A post shared by Alejandra Rizo Saloon (@alejandrarizosaloon)

Πιάστε τα μισά μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού και φτιάξτε μία μίνι κοτσίδα μήκους μερικών εκατοστών. Στη συνέχεια, φτιάξτε τα “bubbles” στο υπόλοιπο μήκος της ουράς.

Baby bubbles View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Τα bubbles που πλαισιώνουν το πρόσωπο είναι επίσης μία διασκεδαστική εκδοχή του χτενίσματος. Σε αυτήν την περίπτωση επιλέξτε μικρά και διακριτικά λαστιχάκια και φτιάξτε μικρά bubbles πολύ κοντά το ένα με το άλλο.

Έξτρα λάμψη View this post on Instagram

A post shared by Tranças| Raissa Leite (@studio_raissaleite)

Σε αυτό το περίτεχνο χτένισμα που συνδυάζει κοτσιδάκια και bubble αλογοουρές προσθέσετε λαστιχάκια με χρώμα αλλά και στρας που αιχμαλωτίζουν το φως και φυσικά όλα τα βλέμματα.

Πλάγιος λόγος View this post on Instagram

A post shared by ATLANTA GA || BLONDE || HAIR EXTENSIONS (@maloriemhair)

Κάντε μία χωρίστρα στο πλάι και επιλέξτε μία φαρδιά τούφα για να φτιάξετε τα bubbles.

Keywords
Τυχαία Θέματα