Camel coat: Οι 7 πιο stylish τρόποι για να φορέσετε το διαχρονικό πανωφόρι

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει μια λίστα με τίτλο: Διαχρονικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα μου. Ποιο πιστεύετε ότι θα βρίσκεται στην κορυφή; Το camel παλτό ρίχνει στην δεύτερη θέση το κλασικό λευκό πουκάμισο και ο λόγος είναι ο πολυτελής και elegant χαρακτήρας του. Τώρα ξέρετε ότι χρειάζεστε μόνο ένα παλτό, κι αυτό είναι το camel αλλά ξέρετε πώς να το φορέσετε;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rivière (@ariviere)

Με

τον κλασικό τρόπο: δηλαδή φόρεμα-τακούνια-παλτό. Μια κομψή εικόνα που απογειώνεται με το πιο ωραίο πανωφόρι. Έχει και το κλασικό την ομορφιά του τελικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl)

Με τον μη κλασικό τρόπο: για τα alternative κορίτσια. Μπορεί να νομίζεται ότι ο chic χαρακτήρας του δεν επιδέχεται cool στοιχεία αλλά το camel παλτό ταιριάζει ακόμα και με πλαστικές μπότες.

@juliesfi/instagram

Με knit: και αν σας αρέσει το χρώμα, επιλέξτε το πορτοκαλί. Φαινομενικά άσχετος συνδυασμός αλλά οι δύο αποχρώσεις είναι φτιαγμένες η μία για την άλλη.

@rosiehw/instagram

Με hoodies και sweatpants: aka φόρμες. Το mix and match θέλει στοιχεία διαφορετικής νοοτροπίας να συναντιούνται στο ίδιο look και να δημιουργούν αντιθέσεις. Ναι μπορείτε να πάτε ακόμα και στο γυμναστήριο με το camel παλτό φορώντας από κάτω αθλητικές φόρμες και τελειώνοντας να περάσετε για έναν καφέ και να είστε οι πιο στιλάτες (το ενδιάμεσο ντουζ επιβάλλεται!).

@netaporter

Με prints: για να σπάσετε την μονοτονία. Το ήσυχο παλτό χρειάζεται που και που την φασαρία του.

@netaporter

Με «κάτι» από πάνω: τι θα είναι αυτό το κάτι; Από μαντήλι μέχρι και κασκόλ αλλά τελευταία έχουμε δει τα κορίτσια της Σκανδιναβίας να τυλίγουν ένα χοντρό πουλόβερ πάνω από το καμηλό παλτό τους και μας έχει αρέσει αρκετά.

@carodaur/instagram

Με total camel: η πιο αρμονική εικόνα θα παραμένει πάντα η total. Φορέστε από την κορυφή ως τα νύχια καμηλό και θα είστε η πιο elegant φιγούρα του δρόμου. Προσοχή όμως στις ποιότητες!

Keywords
Τυχαία Θέματα