Camila Alves: Tα “καψόνια” της πεθεράς της – “Η μητέρα του Matthew McConaughey με φώναζε με το όνομα των πρώην του”

14:00 23/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Camila Alves ισχυρίστηκε ότι η μητέρα του Matthew McConaughey, Mary McCabe, της έκανε καψόνια προτού την αποδεχθεί πλήρως στην οικογένεια.

“Έκανε όλα αυτά τα πράγματα όταν πρωτοήρθα στο προσκήνιο, σωστά; Με δοκίμαζε πραγματικά”, θυμήθηκε η Alves στο επεισόδιο της Τρίτης του podcast “Southern Living’s Biscuits & Jam“

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Alves

McConaughey (@camilamcconaughey)

“Εννοώ, με δοκίμαζε πραγματικά. Με αποκαλούσε με τα ονόματα όλων των πρώην φιλενάδων του Matthew, άρχισε να μιλάει ισπανικά μαζί μου με πολύ σπασμένο τρόπο, ρίχνοντάς [με] λίγο κάτω. Εννοώ, όλα τα είδη των πραγμάτων“, πρόσθεσε το μοντέλο από τη Βραζιλία.

Στη συνέχεια, η Alves αποκάλυψε ότι τελικά κέρδισε τη μητέρα του σταρ, αφού προσκάλεσε την McCabe να την ακολουθήσει σε ένα ταξίδι εργασίας στην Κωνσταντινούπολη.

“Σε όλη τη διαδρομή, σε όλο το ταξίδι με το αεροπλάνο για την Κωνσταντινούπολη, μου έλεγε όλες αυτές τις ιστορίες και μου έβαζε όλα αυτά τα πράγματα στο μυαλό”, μοιράστηκε η Alves.

Ωστόσο, την τρίτη ημέρα του ταξιδιού, η σχεδιάστρια εξήγησε παιχνιδιάρικα ότι συνειδητοποίησε ότι η McCabe της έλεγε όλο μ@λ$κ*#ς.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey)

“Οπότε της απάντησα και έβγαλα όλη την πικάντικη βραζιλιάνικη, λατινική πλευρά μου και την άφησα να το κάνει”, θυμάται.

“Οπότε της ανταπάντησα, και το πήγαμε μπρος-πίσω, μπρος-πίσω, μπρος-πίσω. Και στο τέλος με κοίταξε και μου είπε: Εντάξει, τώρα είσαι μέσα.”

Η Alves συνειδητοποίησε ότι η πεθερά της ήθελε από αυτήν απλώς να “αντεπιτεθεί.”

“Και από εκείνη τη μέρα και μετά, από εκείνη τη νύχτα και μετά, έχουμε την πιο καταπληκτική σχέση και τη σέβομαι τόσο πολύ. Εκείνη με σέβεται τόσο πολύ”, συνέχισε.

Αν και η σχέση τους μπορεί να γίνει “δύσκολη” μερικές φορές, τόνισε ότι οι δυο τους πάντα τα ξεκαθαρίζουν με ένα “καλό γέλιο και ένα αστείο.”

Keywords
Τυχαία Θέματα