Cara Delevingne: Η έπαυλή της στο Los Angeles καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά

09:33 16/3/2024 - Πηγή: InStyle

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Cara Delevingne, αφού μια μεγάλη πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι της στο Studio City της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Los Angeles, οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο και είδαν πυκνό καπνό στο πίσω μέρος του σπιτιού, αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

@clintbrewerphotography Cara Delevignes
$7 million dollar Hollywood Hills home is severly damaged by a fire, Cara’s stunning Laurel Canyon mansion has been destroyed by an immense fire that broke out on Thursday evening, March 15th 2024. #caradelevingne #fire #housefire ♬ original sound – Clint Brewer

Το μοντέλο και ηθοποιός αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Λονδίνο όπου πρωταγωνιστεί ως Sally Bowles στο Cabaret στο Playhouse Theatre. Δεν είναι σαφές ποιος έμενε στο σπίτι της όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, αλλά η πυροσβεστική υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι ένας ένοικος αντιμετωπίσε αναπνευστικά προβλήματα λόγο της εισπνοής καπνού.

Credit:Cara Delevigne/Instagram

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η σταρ μοιράστηκε στο Instagram Story της, την ευγνωμοσύνη της προς όσους ανταποκρίθηκαν στο έκτακτο περιστατικό. “Ευχαριστώ από την καρδιά μου τους πυροσβέστες και τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν”, έγραψε.

Credit:Cara Delevigne/Instagram

Επίσης, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τις δυο γάτες της, με την ίδια να υποδηλώνει ότι μπορεί να χάθηκαν στην πυρκαγιά. “Η καρδιά μου είναι ραγισμένη σήμερα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η ζωή μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή, γι’ αυτό εκτιμήστε αυτό που έχετε”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας μαζί με ένα emoji ραγισμένης καρδιάς.

Credit:Cara Delevigne/Instagram

Ευτυχώς όμως, λίγες ώρες μετά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι τα κατοικίδιά της διασώθηκαν. “Είναι ζωντανά! Ευχαριστώ τους πυροσβέστες”, έγραψε δίπλα σε μια άλλη φωτογραφία με τα δύο της αγαπημένα γατάκια.

Credit:Cara Delevigne/InstagramΗ ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας

Η πυρκαγιά κατέστρεψε ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του σπιτιού και “εξελίχθηκε σε μια πυρκαγιά με βαθιά εστία”, δήλωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.

“Τα συνεργεία επιβεβαίωσαν ότι όλοι οι ένοικοι ήταν εκτός του σπιτιού και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν για λόγους ασφαλείας”, συνέχισε η δήλωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η στέγη του σπιτιού κατέρρευσε, καθώς οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να σβήσουν τις φλόγες. Χρειάστηκαν τελικά 94 πυροσβέστες και πάνω από δύο ώρες για να σβήσουν την πυρκαγιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα