Carmen Electra: Αυτό είναι το πιο ποθητό μέρος του σώματός της στο OnlyFans

10:38 5/9/2023 - Πηγή: InStyle

Οι θαυμαστές κάνουν ουρά για να δουν το υλικό που ανεβάζει η Carmen Electra στο OnlyFans και μάλιστα, έχουν ιδιαίτερη αδυναμία σε συγκεκριμένο μέρος του σώματός της.

Η πρώην σταρ του Baywatch αποκάλυψε ότι τα κορυφαία αιτήματα που δέχεται στον λογαριασμό της στο OnlyFans είναι για τα πόδια της.

“Παίρνω τόσα πολλά

αιτήματα για τα πόδια μου, το οποίο είναι το πιο αστείο πράγμα για μένα”, δήλωσε στο People. “Πάντα λέω: ‘Τι θα θέλατε να με δείτε να κάνω με τα πόδια μου; Να πατάω σταφύλια; Να βάλω σαντιγί πάνω τους;”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carmen Electra (@carmenelectra)

Αν και η Electra διασκεδάζει με τα αιτήματα, γνωρίζει εδώ και καιρό ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τα πόδια της.

“Παλιά στο Διαδίκτυο υπήρχαν σελίδες αφιερωμένες στα πόδια μου με ψηλά τακούνια”, σημείωσε. “Μια φορά έπεσα τυχαία πάνω τους, οπότε πάντα ήξερα ότι υπήρχε”.

Η σταρ δήλωσε ότι αγαπάει το OnlyFans επειδή έχει τον πλήρη καλλιτεχνικό έλεγχο της σελίδας της.

“Είμαι τόσο χαρούμενη γιατί αποφάσισα να είμαι το αφεντικό του εαυτού μου όσον αφορά το περιεχόμενο”, είπε. “Μπορώ να νιώθω την ελευθερία και τη δημιουργικότητα να κάνω ό,τι θέλω να κάνω.”

Η Electra έμαθε ότι το να έχεις τον έλεγχο του brand σου είναι σημαντικό από τον Prince, ο οποίος πέθανε τον Απρίλιο του 2016 από τυχαία υπερβολική δόση φαιντανύλης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carmen Electra (@carmenelectra)

“Ήταν ένα πολύ έντονο άτομο όταν επρόκειτο να δουλέψει. Ήταν πάντα στο στούντιο“, δήλωσε στο People. “Απλά βλέποντας αυτό το επίπεδο αφοσίωσης, απλά εισέπραττα ό,τι έκανε. Και μας έδινε μια αίσθηση ελευθερίας δημιουργικά. Με βοήθησε να ξέρω τι θέλω τώρα. Έχω τη δική μου κατεύθυνση, έχω τις δικές μου δημιουργικές ιδέες. Έχω το δικό μου μονοπάτι”.

Το μοντέλο εντάχθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα που βασίζεται σε συνδρομές τον Μάιο του 2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα