Cate Blanchett: Γιατί την κατηγορούν οι γείτονές της;

13:00 2/3/2024 - Πηγή: InStyle

Προβλήματα με τους γείτονές της αντιμετωπίζει η Cate Blanchett. “Καταστρέφετε τις οικογενειακές διακοπές τόσο των τουριστών όσο και τις δικές μας, με τον θόρυβο” δηλώνουν οι γείτονες της ηθοποιού.

Η ίδια και ο σύζυγός της Andrew Upton, αγόρασαν το συγκεκριμένο εξοχικό σπίτι στη γραφική πόλη Mawgan Porth στη Βόρεια Κορνουάλη το 2020,

έναντι 1,8 εκατ. ευρώ.

Η επιθυμία του ζευγαριού ήταν να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Η αρχική κατασκευή κατεδαφίστηκε για να δημιουργηθεί ένα οικολογικό σπίτι πέντε υπνοδωματίων, έτσι όπως το “οραματίζεται” η Blanchett.

Τι δηλώνει η πρώην ιδιοκτήτρια της εξοχικής κατοικίας

Η πρώην ιδιοκτήτρια της εξοχικής κατοικίας υποστήριξε ότι υπάρχει «ολική αδιαφορία» για τον θόρυβο, σύμφωνα με το Cornwall Live. «Οι απώλειες ξεπερνούν τις 60.000 λίρες» έγραψε σε μια ένσταση που κατέθεσε στο συμβούλιο της Κορνουάλης τον Ιανουάριο.

«Νομίζαμε ότι οι εργασίες για το ακίνητο είχαν επιτέλους τελειώσει. Δυστυχώς, όμως υπάρχει νέα αίτηση για άλλες εργασίες. Επίσης, δε θα έπρεπε να επιτρέπουν εργασίες κατά την περίοδο των διακοπών. Ποτέ άλλοτε στην περιοχή δεν βιώσαμε τόση περιφρόνηση. Οι επισκέπτες που ήρθαν εδώ για τις διακοπές τους δεν το απολαμβάνουν» συνέχισε η Burgess.

Να σημειώσουμε ότι από την πλευρά της η εταιρεία αρχιτεκτόνων που είναι υπεύθυνη την κατασκευή του σπιτιού της ηθοποιού, αρνείται τις κατηγορίες. Μάλιστα, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Μάλλον μπερδεύτηκαν με άλλα έργα που γίνονται στο Mawgan Porth και όχι με τη συγκεκριμένη κατοικία.».


Keywords
Τυχαία Θέματα