Catherine Zeta-Jones – Michael Douglas: Oικογενειακές διακοπές στην Ινδία

Η Catherine Zeta-Jones απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ινδία μαζί με τον σύζυγό της, Michael Douglas, και τα δύο παιδιά τους, Dylan και Carys.

Η 54χρονη σταρ περιηγείται σε αξιοθέατα και καταγράφει με την κάμερά της στιγμές. Μάλιστα, δεν διστάζει να μοιραστεί και αστείες γκριματσες ή ξεχωριστές στιγμές της με τους ακολούθους της. Τη βλέπουμε να δέχεται την… ευλογία ενός ελέφαντα ή να αφήνει ελεύθερο

τον Indiana Jones που κρύβει μέσα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Σε μια νέα ανάρτηση η Catherine Zeta-Jones πόζαρε με ολόκληρη την οικογένειά της σε αστείες πόζες. Η ίδια έβαλε λεζάντα “χαζομάρες με το selfie stick”. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος αλλά και τα παιδιά της κοιτάζουν τον φακό και κάνουν αστείες γκριμάτσες. Όλοι δείχνουν να το διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν τις οικογενειακές τους στιγμές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Το ζευγάρι γιόρτασε την 23η επέτειο γάμου του τον Νοέμβριο, ενώ και οι δύο ανεβάζουν εικόνες από το ταξίδι τους στην Ινδία από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Μαζί με την Carys και τον Dylan, ο Douglas έχει άλλον έναν γιο, τον 45χρονο Cameron, με την πρώην σύζυγό του Diandra Luker,με την οποία ήταν μαζί περίπου 23 χρόνια πριν από το διαζύγιό του το 2000.

Keywords
Τυχαία Θέματα