Charlize Theron: Η χαρά της μητρότητας – Τα παιδιά της είναι η έμπνευσή της

10:00 7/11/2023 - Πηγή: InStyle

Η Charlize Theron βλέπει τον κόσμο διαφορετικά μέσα από τα μάτια των παιδιών της, όπως η ίδια ομολογεί.

Η σταρ μίλησε για τη μητρότητα αλλά και για το ότι τα παιδιά της την εμπνέουν να μάθει νέα πράγματα. Ακόμη και για την αρχαία Αίγυπτο. Η Charlize Theron μίλησε στη στη 10η Ετήσια Φιλανθρωπική Σύνοδο Κορυφής του Town & Country,

όπου την τίμησαν μαζί με τον Arnold Schwarzenegger.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica)

“Μαμά, τι ανακάλυψαν!” λέει η Theron στο PEOPLE σχετικά με τις αντιδράσεις των παιδιών της όταν διαβάζουν το National Geographic. “Τώρα, ξέρουμε την ιστορία της Σφίγγας. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήθελα να μάθω τι συμβαίνει με τη Σφίγγα και τώρα θέλω”.

Η Theron έχει δύο κόρες. Την 11χρονη Jackson και την 7χρονη August. Σίγουρα έχει μεγάλη αλληλεπίδραση με τους νέους. Ιδίως από τότε που δημιούργησε το Charlize Theron Africa Outreach Project το 2007. Στόχος ήταν να υποστηρίξει την αφρικανική νεολαία στον αγώνα κατά του HIV και του AIDS. Πάντα έβλεπε τα πράγματα από δύο διαφορετικές πλευρές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica)

Η προσέγγιση στην ανατροφή των παιδιών της

Ωστόσο, η εκδοχή είναι “διαφορετική” όσον αφορά στα δικά της παιδιά, όπως σημειώνει. Άλλωστε, η καθημερινή συνύπαρξη μαζί τους, της δίνει τη δυνατότητα να παρατηρεί τον τρόπο με τον οποίο κατανοούν πράγματα σε ένα διαφοροποιημένο επίπεδο.

“Εκείνη τη στιγμή, λες: Ω, αυτό είναι αστείο“, όπως τονίζει η Theron. Αλλά “υπάρχει στην πραγματικότητα πραγματική δύναμη στην αθωότητα του τι είναι αυτό γι’ αυτά. Κάτι που το χάνουμε όσο μεγαλώνουμε. Οπότε είναι υπέροχο να έχουμε αυτά τα δύο ψήγματα πληροφοριών”.

Η Theron υιοθέτησε την Jackson το 2012 και τρία χρόνια αργότερα την August. Η γεννημένη στη Νότια Αφρική αποκάλυψε το 2018 στο PEOPLE ότι πάντα ήξερε ότι η υιοθεσία θα ήταν ο δρόμος της προς τη μητρότητα. To απέδιδε στην ανατροφή και την πρώιμη έκθεσή της σε ορφανοτροφεία και παιδιά που είχαν ανάγκη.

Μεγάλο μέρος της ανατροφής της συμβάλλει στις φιλανθρωπικές της προσπάθειες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πατρίδας της. Τέτοια είναι η έμφυλη βία, η ανεργία και οι ανθρωποκτονίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica)

Σημαντικά για τη σταρ είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των παιδιών της. Επίσης, θέλει να κρατά τις κόρες της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα social media. Γνωρίζει, ωστόσο, ότι κάποια πράγματα δεν περνούν απαρατήρητα.

“Πάντα ήθελα να έχω μια ανοιχτή συζήτηση με τα παιδιά μου και θέλω να νιώθουν ότι μπορούν να έρθουν και να μου μιλήσουν για οτιδήποτε“, λέει η Charlize Theron. “Όταν αναφέρουν κάτι που είναι ακατάλληλο, σκέφτομαι πάντα: Μην είσαι αυστηρή. Απλά να είσαι ψύχραιμος, επειδή το φέρνουν σε σένα. Αισθάνονται αρκετά ασφαλείς για να σου το πουν αυτό. Και θέλω να το συνεχίσω αυτό”.

“Είμαι εδώ εξαιτίας της μητέρας μου”

Η σταρ μίλησε σε πάνελ για τη στιγμή που ο πατέρας της, τον οποίο γνώριζε μόνο “ως αλκοολικό”, πυροβόλησε την ίδια και τη μητέρα της.

“Η μητέρα μου έκανε αυτό που νομίζω ότι θα έκανε κάθε μητέρα σε μια κατάσταση όπου πρέπει να επιλέξεις αν θα είσαι εσύ και το παιδί σου ή κάποιος άλλος“, όπως είπε η Theron. “Νομίζω ότι μια μητέρα θα κάνει τα πάντα, και έβαλε τον εαυτό της σε πραγματικό κίνδυνο για να με προστατεύσει“.

“Είμαι εδώ εξαιτίας της σήμερα, με τόσους πολλούς τρόπους”, όπως πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα