Chiara Ferragni: Τα καλοκαιρινά της looks δίνουν την πιο τέλεια έμπνευση για τη βαλίτσα των διακοπών

10:01 8/8/2022 - Πηγή: InStyle

Ετοιμάζετε βαλίτσα; Αν ναι, η Chiara Ferragni υπόσχεται να σας δώσει την απαραίτητη έμπνευση για το τι να βάλετε μέσα σε αυτή κι αν όχι, αξίζει να αντιγράψετε έστω ένα από τα στιλάτα της looks που μυρίζουν καλοκαίρι ακόμα και στην πόλη. Φρέσκα, νεανικά και προπάντων δροσερά, τα outfits της δημοφιλούς influencer είναι ακριβώς ότι χρειαζόμαστε για τις καυτές ημέρες του Αυγούστου. Ένα mix&match τάσεων και στιλ με προσωπικές πινελιές που δημιουργούν μια αναπάντεχη έκπληξη. Η Chiara Ferragni αν μη τι άλλο, ξέρει πώς

να γιορτάζει το καλοκαίρι!

Credit: Chiara Ferragni/Instagram

A fresh Greek goddess: με ανάλαφρο φόρεμα που παραπέμπει σε χιτώνα και αρχαιοελληνικά σανδάλια που δεν βγαίνουν ποτέ εκτός. Το συγκεκριμένο look θα εκτιμηθεί δεόντως στα ελληνικά νησιά και ειδικά αν το σετάρετε με πλεξούδες στα μαλλιά.

Credit: Chiara Ferragni/Instagram

Prints, prints, prints: γιατί δεν τα χορταίνουμε ποτέ, ειδικά όταν τα βλέπουμε φορεμένα σε ένα τόσο cool total look. Αντιγράψτε το εντυπωσιακό και άνετο outfit και βάλτε χρώμα. Μας αρέσει πολύ και… είναι καλοκαίρι!

Credit: Chiara Ferragni/Instagram

Αιθέρια και νησιώτικη: με light φορέματα και παστέλ, γλυκά χρώματα που εναρμονίζονται με την αισθητική του νησιού και κολακεύουν κάθε σιλουέτα. Μάξι για να το συνδυάσετε με υπέροχα flat σανδάλια και με έντονα κοψίματα για να μαγνητίσετε τα βλέμματα.

Credit: Chiara Ferragni/Instagram

All white, all classy: γιατί αν δεν είναι το λευκό, το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού τότε ποιο είναι; Σετ, αέρινα φορέματα, σέξι μίνι, όλα επιβάλλονται και θεωρούνται must-have της καλοκαιρινής βαλίτσας.

Credit: Chiara Ferragni/Instagram

Espaniol vibes: και κροσέ touches που προσθέτουν μια πιο σαγηνευτική αύρα στο αποτέλεσμα και που ταιριάζουν τέλεια με κόκκινο, φλογερό κραγιόν. Η μοναδική ίσως, περίπτωση για το καλοκαίρι που επιθυμούμε διακαώς, το μαύρο.

Credit: Chiara Ferragni/Instagram

Lingerie και φρέσκο: με 00s πινελιές που χαρίζουν νεανική πνοή στο outfit. Τα συγκεκριμένα τοπ κρίνονται ιδανικά για τις ατέλειωτες βόλτες στο νησί, όταν τα καλοκαιρινά αεράκια κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση. Η Chiara Ferragni ζει το καλοκαίρι στο έπακρο κι εμείς σκοπεύουμε να αντιγράψουμε έστω, τα looks της!

Keywords
Τυχαία Θέματα