Chris Evans: Επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε την Alba Baptista – Οι δύο γαμήλιες τελετές

Ο Chris Evans επιβεβαίωσε τον γάμο του με την Alba Baptista σε μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του.

Ο 42χρονος σταρ, ο οποίος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Πορτογαλίδα ηθοποιό στις αρχές Σεπτεμβρίου, είχε ακόμη τη λάμψη του νεόνυμφου ενώ μιλούσε για τη ζωή του στο New York Comic

Con 2023 το Σάββατο.

#ChrisEvans Panel
“I got married”
“We kinda had two ceremonies we had one on the East Coast… we did one in Portugal, My Wife is Portuguese, yeah yeah go Portugal” pic.twitter.com/p06nQHcIsW

— BeautyfulMess (@BeautyfulMesss) October 14, 2023

Στο δάχτυλό του έλαμπε η βέρα του, ενώ ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε, λέγοντας ότι οι δύο γαμήλιες τελετές, η μία πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία και η άλλη σε ιδιωτικό σπίτι στο Cape Cod της Μασαχουσέτης, ήταν “υπέροχες και όμορφες.”

“Παντρεύτηκα“, εξομολογήθηκε καθώς το πλήθος ζητωκραύγαζε. “Ήταν πολύ, πολύ ωραία.”

“Θέλει πολλά για να σχεδιάσεις έναν γάμο. Όσοι από εσάς είστε παντρεμένοι ξέρετε ότι θέλει πολλά”, δήλωσε ο ηθοποιός στην εκδήλωση. “Αλλά τώρα που το ξεπεράσαμε αυτό, απλά απολαμβάνουμε τη ζωή, ετοιμαζόμαστε για το φθινόπωρο, την αγαπημένη μου εποχή. Τώρα απλά χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε τη ζωή και προβληματιζόμαστε” επεσήμανε.

Chris Evans confirmed he got married!

The actor revealed at New York Comic Con this weekend that he married Alba Baptista in two ceremonies this summer — one in the US and one in Portugal

Were you expecting this news?

(: TikTok/hanorah_papa_)#ChrisEvans #AlbaBaptista… pic.twitter.com/PrfimhqISr

— Etalk (@etalkCTV) October 15, 2023

Ο Evans παντρεύτηκε την 26χρονη ηθοποιό σε μια ιδιωτική τελετή σε ένα κτήμα στο Cape Cod στις 9 Σεπτεμβρίου.

Μετά την τελετή, “μια μεγάλη σκηνή και πίστα χορού στήθηκαν στο σπίτι” και η μουσική ακουγόταν μέχρι αργά το βράδυ, δήλωσε τότε μια πηγή στο PEOPLE.

Chris Evans: Βγήκε από το κλαμπ των εργένηδων – Παντρεύτηκε την Alba Baptista σε ιδιωτική τελετή

Αν και οι δυο τους συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2022, η Evans και ο Baptista έχουν κρατήσει τη σχέση τους κυρίως ιδιωτική. Μόνο όταν μια πηγή επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι έβγαιναν “για περισσότερο από ένα χρόνο” τον Νοέμβριο του 2022.

“Είναι ερωτευμένοι και ο Chris δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος. Η οικογένεια και οι φίλοι του τη λατρεύουν όλοι”, δήλωσε η πηγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα