Chris Pratt-Katherine Schwarzenegger: Θύελλα αντιδράσεων μετά την κατεδάφιση ιστορικού σπιτιού

23:07 23/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Chris Pratt και η Katherine Schwarzenegger βρίσκονται στο στόχαστρο μετά την κατεδάφιση ενός σπιτιού με μεγάλη αρχιτεκτονική αξία, το οποίο αγόρασαν πέρυσι.

Σύμφωνα με το Robb Report, το ζευγάρι αγόρασε το Zimmerman House στη γειτονιά Brentwood του Λος Άντζελες για 12,5 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο του 2023.

Λίγο αργότερα, κατεδάφισαν το κτίριο των μέσων του 20ού αιώνα, που

σχεδιάστηκε από τον αξιόλογο αρχιτέκτονα του μοντερνισμού των μέσων του 20ού αιώνα, Craig Ellwood, και άρχισαν να κατασκευάζουν ένα νέο σπίτι για τον εαυτό τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Los Angeles Conservancy (@laconservancy)

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες ήταν ο Sam Rolfe, ο συνδημιουργός των κλασικών τηλεοπτικών σειρών The Man From U.N.C.L.E. και Have Gun – Will Travel, και η σύζυγός του Hilda, οι οποίοι συνέχισαν να ζουν εκεί για 30 χρόνια μετά το θάνατο του Sam το 1993.

Ο Pratt και η Schwarzenegger φέρεται να αγόρασαν το ακίνητο λόγω της εγγύτητάς του με ένα σπίτι που ανήκε στη μητέρα της Schwarzenegger, Maria Shriver.

Μια ανάρτηση στον λογαριασμό Instagram του Los Angeles Convervancy περιγράφει το σπίτι Zimmerman του 1950 ως “ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα μοντερνιστικού σχεδιασμού αυτής της εποχής”, προσθέτοντας ότι το σπίτι αναγνωρίστηκε ως “δυνητικά ιστορικό”, αλλά “δεν παρέχεται επί του παρόντος καμία προστασία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα