Christy Turlington: Η σέξι εμφάνιση στα 55 που αψηφά την ηλικία της – Γιατί δέχθηκε bullying ο γιος της

20:40 25/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Christy Turlington υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα όλων των εποχών και μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της εποχής της. Μάλιστα, απέδειξε ότι διατηρεί την ιδιότητα του supermodel ποζάροντας όσο πιο σέξι γίνεται.

Στη νέα φωτογράφιση για λογαριασμό του τελευταίου τεύχους του Harper’s Bazaar κόβει την ανάσα στα 55 της δείχνοντας να αψηφά τον χρόνο και ότι η ομορφιά της είναι διαχρονική αξία. Σε κάποια στιγμιότυπα ποζάρει ακομη και braless και στη συνέντευξή της μιλά για τα σχόλια που δεχόταν ο γιος της σχετικά με τις γυμνές φωτογραφίες της από την εποχή της φήμης της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christy Turlington (@cturlington)

Ενώ η Christy διατηρεί το έργο της ως μοντέλο, είναι αφοσιωμένη στο ρόλο της στην οργάνωση Every Mother Counts – και έχει εργαστεί για τη βελτίωση της πρόσβασης στη μητρική περίθαλψη στη Γουατεμάλα, την Αϊτή, το Μπαγκλαντές, την Τανζανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συζητώντας για την προσέγγισή της στο μόντελινγκ αυτές τις μέρες, η Christy δήλωσε: “Μπορώ να δουλέψω μια μέρα εδώ και μια εκεί. Αλλά μετά τις δύο ημέρες, σκέφτομαι ότι είναι πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ! Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή [να κάνω ακόμη μόντελινγκ]. Εξακολουθεί να είναι το μέσο βιοπορισμού μου“

Έχοντας εκτοξευθεί στη σφαίρα της διασημότητας ως ένα από τα “αυθεντικά supermodel” της δεκαετίας του ’90, περιγράφει λεπτομερώς την αντίθεση των επιδείξεων, για κολοσσούς της μόδας, όπως η Chanel, ο Versace και ο Valentino, κατά τη διάρκεια της φήμης της με τις Naomi Campbell και Claudia Schiffer.

Christy Turlington, Naomi Campbell, and Kate Moss dressed up in NYC in 1995. pic.twitter.com/8WRtoLB3os

— Lori Monroe ® (@LorelinaBeauty) April 9, 2024

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Christy αποκάλυψε ότι μια γυμνή φωτογραφία που τραβήχτηκε στη διάρκεια της δόξας της κυκλοφόρησε μεταξύ των συμμαθητών του 18χρονου γιου της στο λύκειο, όταν παρακολούθησε έναν από τους αγώνες μπάσκετ του. Εξομολογήθηκε ότι “το μόνο που [ήθελε] να κάνει ήταν να εξαφανιστεί” όταν έμαθε ότι η αντίπαλη ομάδα είχε εκφοβίσει τον γιο της, Finn Burns, διακινώντας τη γυμνή φωτογραφία της από μια παλιά φωτογράφιση.

Είπε: “Μου έκανε εντύπωση που δεν είχε συμβεί νωρίτερα. Αλλά την ίδια στιγμή, έλεγα: Αυτό είναι τόσο αγενές!“

Το θρυλικό μοντέλο σημείωσε ότι το σχολείο ενεπλάκη αργότερα στο σκάνδαλο και πρόσθεσε: “Δεν ντρέπομαι για τίποτα. Το να μετανιώνω για πράγματα είναι χάσιμο χρόνου”. Η Christy είναι διάσημη για τη γυμνή της πόζα σε μια αξιομνημόνευτη φωτογράφιση του 1995 για τη Vogue.

Το μοντέλο είναι παντρεμένο με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ed Burns, από το 2003 και έχουν δύο παιδιά, την Grace και τον Finn.

Keywords
Τυχαία Θέματα