Cindy Crawford & Kaia Gerber: Μαμά και κόρη εμφανίστηκαν στην πασαρέλα του Off-White

11:18 1/3/2022 - Πηγή: InStyle

Το πρώτο runway του Off-White μετά τον θάνατο του δημιουργικού διευθυντή Virgil Abloh, πραγματοποιήθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και ήταν γεμάτο από stars και supermodels. To brand, επιστράτευσε στην πασαρέλα για τη συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2022, το δίδυμο μητέρας-κόρης, Cindy Crawford και Kaia Gerber. Μαζί τους και άλλα “βαριά” ονόματα της μόδας όπως οι Naomi Campbell,

Helena Christensen, Karlie Kloss, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Amber Valletta και Joan Smalls.

pixelformula Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Για την εμφάνισή της στην πασαρέλα, η Kaia φόρεσε ένα εμπριμέ μπλουζάκι με σκούρα μπλε-γκρι φούστα που είχε μια ογκώδη φουσκωτή λεπτομέρεια και πράσινα πέδιλα. Είχε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου στο ένα χέρι και ένα smartphone στο άλλο. Η μαμά Cindy συνδύαζε ένα εμπριμέ μαύρο blazer με μια πολυεπίπεδη τούλινη φούστα, κρατούσε επίσης γυαλιά ηλίου και ως statement αξεσουάρ επέλεξε ένα μακρύ κρυστάλλινο σκουλαρίκι.

pixelformula

Στην πασαρέλα περπάτησε και η Serena Williams. Στην πρώτη σειρά ήταν η Rihanna που παρακολούθησε το show με ένα στενό, ροδακινί μίνι φόρεμα από το Off-White. Στο κοινό και ο φίλος της, A$AP Rocky μαζί με τους Tracee Ellis Ross, Pharrell και Taylor Hill.

Hollywood Life

Σύμφωνα με το Business of Fashion, η εκδήλωση ήταν μια «επίδειξη φόρου τιμής» στον αείμνηστο Abloh και ένας τρόπος για το Off-White να περάσει στην επόμενη φάση του, η οποία περιλαμβάνει προϊόντα ομορφιάς και μια συνεργασία με την μάρκα υποδημάτων Church’s που είναι υπό τον έλεγχο του ιταλικού οίκου μόδας Prada.

“Είναι μια καθοριστική στιγμή που πρέπει να αντικαταστήσεις τον ιδρυτή. Ο Yves Saint Laurent αντικατέστησε τον κύριο Dior, αλλά ο θάνατος του Virgil δεν χρειάζεται να οδηγήσει στην πρόσληψη ενός μεσσία à la Virgil. Δεν είναι αδύνατο, αλλά δεν είναι το μόνο αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Louis Vuitton, Michael Burke. Να σημειωθεί πως ο όμιλος LVMH ανέλαβε τον έλεγχο του Off-White τον Ιούλιο του 2021.

Keywords
Τυχαία Θέματα