Claire Foy: Εφιάλτης για τη σταρ του The Crown – Stalker έστειλε 1.000 απειλητικά email σ’ έναν μήνα

16:58 30/6/2022 - Πηγή: InStyle

Με έναν σημαντικό κίνδυνο ήρθε αντιμέτωπη η Claire Foy, σταρ της σειράς του Netflix, The Crown, αφού εμμονικός stalker φέρεται να έστειλε έως και 1.000 email μέσα σ’ έναν μήνα όπου απειλούσε να τη βιάσει, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στη διάρκεια δικαστικής διαδικασίας.

Ο Jason Penrose,

39 χρόνων, έστειλε στην εκπρόσωπο της ηθοποιού Emma Jackson ηλεκτρονικά μηνύματα για την ηθοποιό, ότι θέλει να τη βιάσει και να γίνει ο σύντροφός της, ενώ παράλληλα είχε εμφανιστεί στο σπίτι της χτυπώντας επίμονα τα κουδούνια.

Ο stalker εμφανίστηκε στο δικαστήριο σήμερα, ενώ ο δικαστής εξετάζει αν θα εκδώσει εντολή πλήρους προστασίας από τον Penrose προκειμένου να τον εμποδίσει από το να έρθει σε επαφή με την ηθοποιό ή την εκπρόσωπό της.

Η Jackson προώθησε τα email στον ατζέντη της Foy, ο οποίος επίσης είχε λάβει τα μηνύματα αλλά είχε μπλοκάρει τον λογαριασμό του αποστολέα. Το δικαστήριο διεκόπη, ενώ αξιολογείται η ψυχική υγεία του Penrose, ο οποίος δήλωσε για διεύθυνσή του το Highgate Mental Health Centre, και συνοδευόταν από νοσηλευτές.

Η 38χρονη Foy, η οποία είχε υποδυθεί τη βασίλισσα στις δύο πρώτες σεζόν της σειράς του Netflix, The Crown, κάλεσε την αστυνομία στις 17 Δεκεμβρίου για να αναφέρει ότι ο Penrose από το Πάντινγκτον του Λονδίνου, είχε εμφανιστεί στο σπίτι της και χτυπούσε τα κουδούνια της.

Η εκπρόσωπος της σταρ δέχθηκε αναρίθμητα ηλεκτρονικά μηνύματα περιλαμβανομένων 1.000 από αυτά που εστάλησαν μεταξύ Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2021.

Keywords
Τυχαία Θέματα