Céline Dion: Απάντηση στις φήμες που θέλουν την 55χρονη σταρ να δίνει μάχη με τον καρκίνο – Ξεσπά η αδελφή της

Έντονες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα για την κατάσταση της υγείας της, Céline Dion, σύμφωνα με τις οποίες η σταρ βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι ή δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ήταν η αδελφή της Claudette που έσπευσε να φιμώσει τις κακές γλώσσες διαψεύδοντας τις φήμες με δηλώσεις της στο Showbizz.net και μιλώντας για την ταλαιπωρία και τη θλίψη της για τον τρόπο που διαχειρίζονται

τα λόγια της τα ΜΜΕ.

« Je suis sur mon X! » https://t.co/efuE9UCJKK

— Showbizz.net (@showbizznet) October 18, 2023

Από τότε που η Céline Dion ανακοίνωσε ότι πάσχει από σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου και αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας έχει γίνει αντικείμενο πολλών φημών. Καθώς η 55χρονη ντίβα της μουσικής διατηρεί χαμηλό προφίλ, ιδίως στα social media, προκαλείται ανησυχία ανάμεσα στους θαυμαστές της οδηγώντας σε παραπληροφόρηση για την πραγματική κατάσταση της υγείας της.

Η μεγαλύτερη αδελφή της, Claudette μίλησε στην ιστοσελίδα Showbizz.net για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: “Δεν εφευρίσκω πράγματα. Αλλά αυτό που κάνουν με αυτό είναι διαφορετικό. Γιατί λένε ότι βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι; Γιατί λένε ότι είχε καρκίνο; Γιατί τα βγάζετε όλα αυτά από το μυαλό σας; Δεν είναι αυτό”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Ενοχλημένη από όλους όσοι άρπαξαν την ευκαιρία να επικαλεστούν τη σταρ, χωρίς πραγματικά να έχουν την ευκαιρία να της μιλήσουν απευθείας προηγουμένως, η Claudette Dion ξέσπασε: “Όταν διαστρεβλώνονται τα πράγματα, με εμποδίζει, εμένα την ίδια, να είμαι ακριβής σ’ αυτά που λέω και γενναιόδωρη, επειδή φοβάμαι τι θα κάνουν με αυτά τα νέα. Με κάνει να νιώθω άβολα”.

Υποστηρίζοντας ότι η μικρή της αδελφή είναι “ψυχικά δυνατή” παρά τις συνθήκες, η Claudette είπε, πριν παραθέσει τα λόγια της Céline: “Δεν έχει καθόλου κατάθλιψη, αντιθέτως, είναι πολύ χαρούμενη που ζει: “Θα το ξεπεράσουμε αυτό, ακούω όλα όσα μου ζητούν [οι γιατροί της καλλιτέχνιδας] και θα τα κάνω κατά γράμμα, γιατί θέλω να επιστρέψω, αυτό είναι σίγουρο”“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Η Claudette πρόσθεσε στη συνέχεια: “Αλλά μην επινοείτε ιστορίες για να προκαλέσετε πόνο […]. Θέλω να είμαι καθησυχαστική, αλλά όχι εφευρετική. […] Ξέρω ότι έχει πάει αρκετές φορές στο Ντένβερ, επειδή υπάρχουν σπουδαίοι ερευνητές εκεί, και κρατάω τα δάχτυλά μου σταυρωμένα. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Να της πούμε πόσο πολύ την αγαπάμε και να της ευχηθούμε καλή τύχη,”

Keywords
Τυχαία Θέματα