Coachella 2023: Αυτές είναι οι επικρατέστερες τάσεις που «παίζουν» αυτήν την στιγμή στο φεστιβάλ

12:43 16/4/2023 - Πηγή: InStyle

Ναι, είναι αυτή η εποχή του χρόνου που τα κορίτσια του Instagram ταξιδεύουν ως την άλλη άκρη του κόσμου προκειμένου να παρευρεθούν στο πιο διάσημο μουσικό φεστιβάλ. Το Coachella (ή Chella όπως το αποκαλούν χαϊδευτικά όσες το έχουν ζήσει) είναι πλέον γεγονός. Τα Palm Springs της California γέμισαν με fashionistas και λάτρεις της μόδας και της μουσικής, οι οποίες το έβαλαν σκοπό να εμφανιστούν πιο λαμπερές από ποτέ και να μας παρουσιάσουν τις επόμενες τάσεις. Και

ιδού ποιες ξεχωρίσαμε μέχρι τώρα…

Το σέξι double denim

Είναι η χρονιά του και αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα, σε κάθε περίσταση και γιορτή. Το double denim πάει Coachella και ανεβαίνει στη σκηνή με σκοπό να εντυπωσιάσει το κοινό και να αποδείξει πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες τάσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Becky G (@iambeckyg)

Romantic Chella

Το μουσικό φεστιβάλ ερμηνεύεται από την κάθε μία διαφορετικά. Έτσι, στον ίδιο χώρο μπορεί να δείτε γυναίκες ντυμένες με τα πιο σκληρά δερμάτινα μέχρι και κορίτσια με ρομαντική ψυχή και λουλουδένια διάθεση. Μας αρέσουν και τα δύο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Y2K και χαμηλή μέση

Από την άλλη επικρατέστερη από όλες τις τάσεις αποδεικνύεται αυτή από το 2000, με τον χαμηλό καβάλο, τα κοριτσίστικα αξεσουάρ και την παιχνιδιάρικη διάθεση. Αν λοιπόν, λατρεύετε την συγκεκριμένη αισθητική δεν έχετε παρά να φορέσετε τη δημοφιλή φούστα-ζώνη και τα πιο pop διασκεδαστικά αξεσουάρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isïa Arcangeletti (@isiaarcang)

Οι νύφες του φεστιβάλ

Δεν σας το είχαμε ξανά πει; Το νυφικό trend βγαίνει από τις εκκλησίες και πρωταγωνιστεί σε δρόμους, μπαρ και συναυλίες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα νυφικό φόρεμα και cool styling για να το φέρετε στα μέτρα σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)

Cargo ξανά και ξανά

Ώρες-ώρες αναρωτιόμαστε- μα καλά, πόσα ακόμα cargo θα δούμε στην αρχική του Instagram; Η απάντηση είναι πολλά και για πολύ ακόμα, αφού τα συγκεκριμένα παντελόνια δεν ήρθαν μόνο για να μείνουν, αλλά και για να κλέψουν την παράσταση από κάθε άλλο ρούχο. Μένουμε συντονισμένες και αναμένουμε τη στιλάτη συνέχεια του Chella…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Keywords
Τυχαία Θέματα