Coastal Cowgirl: Το καουμπόικο look γίνεται η απόλυτη καλοκαιρινή τάση – Σας δείχνουμε πώς θα τη φορέσετε

08:58 29/4/2023 - Πηγή: InStyle

Καουμπόισσες της Άγριας Δύσης ετοιμαστείτε για καλοκαιρινές αποδράσεις στις πιο hot ακρογιαλιές. Φορέστε ελαφριά πλεκτά, nude αποχρώσεις και αξεσουάρ που παραπέμπουν στο κλασικό western look, γιατί η τάση μετατρέπεται σε άκρως καλοκαιρινή. Το trend πρωτοστατεί αυτή τη στιγμή σε Tik Tok και Instagram με τις φανατικές της μόδας να υποκλίνονται στην αύρα της. Άραγε είμαστε έτοιμες να φορέσουμε τις καουμπόικες μπότες μας στις υψηλότερες θερμοκρασίες και μέσα στη

θάλασσα να ιππεύσουμε το ατίθασο άτι μας; Ποιος ξέρει. Με τόσο στιλ όλα είναι δυνατά!

4 ανοιξιάτικα σύνολα θα σας πείσουν να φορέσετε cowboy boots αυτή τη σεζόνRaffia Mafia

Ένα καπέλο καουμπόικο σε ψάθα είναι αρκετό για να μετατρέψει ακόμα και το πιο απλό look σε coastal cowboy. Η Kendall Jenner το συνδύασε με printed φόρεμα σε διάφανη εκδοχή με το ασορτί μαγιό της να διακρίνεται από κάτω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Με τζιν φούστες σε κάθε μήκος

Το καλοκαιρινό cowboy outfit βασίζεται όπως είπαμε κατά βάση στα χαρακτηριστικά αξεσουάρ, τα οποία τολμά να συνδυάσει τόσο με αναπάντεχα κομμάτια (όπως το προηγούμενο) όσο και με πιο βασικά, όπως οι τζιν φούστες και τα σορτς. Κάτι σαν Californian girl με επιρροές από την Άγρια Δύση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paige Lorenze (@paigelorenze)

Με παστέλ

Γιατί ναι, ένα δυναμικό κορίτσι από τα saloon μπορεί να γίνει και γλυκό συνοδεύοντας απλά το παστέλ σύνολό της με ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες. Ιδανικά θα τις βλέπαμε σε καστόρ υφή και κάμελ αποχρώσεις, οι οποίες θα κούμπωναν άψογα με το υπόλοιπο look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paige Lorenze (@paigelorenze)

Με φλοράλ κοριτσίστικη διάθεση

Ακόμα και λουλούδια θα δούμε να συνδυάζονται με τις statement μπότες, καθώς η συγκεκριμένη αισθητική ταιριάζει με τα πάντα. Μην φοβηθείτε τα floral prints με τα έντονα, χρωματιστά άνθη και τα πιο θηλυκά 3D λουλούδια στιλ Υ2Κ, αφού ξέρετε πολύ καλά πόσο μας αρέσουν οι αντιθέσεις! Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση θα μιλούσαμε περισσότερο για ένα city cowgirl παρά για ένα coastal.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VERONICA (@veronicaferraro)

Coastal Cowgirl: Η τάση που συνδυάζει τα δύο πιο viral καλοκαιρινά στιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα