Colin Farrell: Το “καμάκι” στην Ana De Armas στις Χρυσές Σφαίρες

14:29 11/1/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Colin Farrell έδωσε τροφή για κουτσομπολιά όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει τη Χρυσή Σφαίρα του και δεν μπόρεσε να πάρει το βλέμμα του από την Ana de Armas που του απένειμε το βραβείο του.

Ο σταρ κέρδισε Χρυσή Σφαίρα ως ο Καλύτερος Ηθοποιός σε Μιούζικαλ ή Κωμωδία και ανεβαίνοντας στη σκηνή να πάρει το βραβείο του δεν έχασε την ευκαιρία να φλερτάρει με την Κουβανή ηθοποιό.

O Colin Farrell

έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του καθώς αποκάλυψε στην De Armas, ότι ο ρόλος της ως Marilyn Monroe στο “Blonde” τον συγκίνησε απεριόριστα.

Colin Farrell wins the award for Best Actor in a Musical or Comedy Motion Picture at the #GoldenGlobes. pic.twitter.com/gfzrB0JGBw

NBC Entertainment (@nbc) January 11, 2023

Καθώς δέχθηκε το βραβείο του από την De Armas, ο Farrell είπε: “Θεωρώ ότι ήσουν εξαιρετική. Συγκινήθηκα πάρα πολύ το βράδυ που είδα την ταινία σου, Blonde. Συγκινήθηκα πολύ. Ένα πράγμα ήταν η μουσική που έπαιζε τη στιγμή που άνοιξε το πλάνο και είδα τους αστραγάλους της στην άκρη του κρεβατιού. Με τάραξε πολύ” παραδέχθηκε ο σταρ. “Mπορείτε να γελάσετε, αν και δεν είναι αστείο” πρόσθεσε.

Οι χρήστες των social media οργίασαν βλέποντας τη σκηνή αυτή υποστηρίζοντας ότι ο Ιρλανδός ηθοποιός φλερτάρει ανοικτά την Ana de Armas. “O Colin Farrell προσπαθεί να ρίξει την Ana de Armas στη σκηνή; Σεβασμός!” ήταν ένα χαρακτηριστικό σχόλιο, ενώ παρομοίως άλλος χρήστης επεσήμανε: “O Colin Farrell είναι όπως όλοι μας: είχε μία προσπάθεια με την Ana de Armas. Το προσπάθησε/έβαλε τα δυνατά του. Σεβασμός” .

Colin Farrell is like us all: he had one clear shot at Ana de Armas, and he took it/did his best. Respect.

— Shaurya Chawla (@_ShauryaChawla) January 11, 2023 Danny DeVito: Αναφέρει πως ο ρόλος του ως Penguin στον Batman είναι καλύτερος από τον αντίστοιχο του Colin Farrell

I love that Colin Farrell used his speech to shoot his shot with Ana de Armas, settle a cereal score with Barry Keoghan, and telling the sound booth they forget the music cutting him off lol An icon
#GoldenGlobes pic.twitter.com/l8PCZJKjfT

— Alex Travis (@AlexAwritergirl) January 11, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα