Corduroy Stories: Πώς θα φορέσετε με updated τρόπο το κοτλέ

Το κοτλέ, με την υφή του και την έντονη φινέτσα του, είναι ένα ύφασμα που αν και παρουσιάζεται προκλητικά δύσκολο να συνδυαστεί με κομψό τρόπο, έχει αναδειχτεί σε τοπ τάση της μόδας.

Τα shows του οίκου Miu Miu και οι λαμπερές παρουσίες στα social media μάς έχουν αποκαλύψει πως το κοτλέ μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακά σύνολα και άκρως θηλυκά. Πράγματι, αποτελεί μία από τις πιο cozy τάσεις της εποχής και σηματοδοτεί με ευφάνταστο τρόπο την άφιξη

της εποχής του… χουχουλιάσματος.

Πώς να φορέσετε το κοτλέΣε κοστούμι

Αναβαθμίστε το στιλ σας επιλέγοντας ένα κοτλέ κοστούμι με λεπτομέρειες και ποιότητα. Συνδυάστε το με μια μονόχρωμη μπλούζα ή πουκάμισο και ψηλοτάκουνα παπούτσια για ένα εκλεπτυσμένο, αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο look και εμφανιστείτε περιποιημένες σε κάθε σας ραντεβού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arum Editorial: Fashion & Street Style (@arumeditorial)

Pumpkin Spice Fashion: Αποδεικνύουμε ότι το πορτοκαλί δημιουργεί τα πιο cool φθινοπωρινά σύνολαΣε oversized jacket σαν φόρεμα

Ανακαλύψτε την άνεση του κοτλέ φορώντας ένα oversized jacket ως φόρεμα. Σκέτο! Συμπληρώστε μόνο με ψηλές μπότες για έξτρα αυτοπεποίθηση και κατακτήστε το street style, βάζοντας τα πόδια σας σε πρώτο πλάνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tim Regas (@wheresmydriver)

Σε 70s διαθέσεις

Επιστρέψτε στη δεκαετία του ’70 επιλέγοντας ένα καρό σακάκι και κοτλέ καμπάνα και συνδυάστε το με ψηλοτάκουνα μποτάκια. Προσθέστε αξεσουάρ με ρετρό αισθητική και αναβιώστε μνήμες από τα παλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CatalanesinCatalunya (@catalanesincatalunya)

Με το no pants trend

Αναδείξτε την αυτοπεποίθησή σας φορώντας ένα κοτλέ blazer ή πουκάμισο και καυτό σορτς ή και τίποτα άλλο κάτω από αυτό. Το no pants είναι τάση και τώρα κυκλοφορεί και σε κοτλέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Veronica Ferraro (@veronicaferraro)

Σε μονοχρωμία

Τέλος, ποντάρετε στη μονοχρωμία για μία εξαιρετικά κομψή εμφάνιση που θα αναδείξει στο έπακρο το κοτλέ σας παντελόνι. Προσθέστε μια ζώνη ή έντονα αξεσουάρ για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και εννοείται, μη φοβηθείτε το χρώμα. Δεν είναι όλα τα κοτλέ καφέ και μουσταρδί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Κοτλέ τάση: 4 τρόποι για να την ενσωματώσετε στο καθημερινό σας ντύσιμο

Keywords
Τυχαία Θέματα