Deborra-Lee Furness: Αυτός είναι ο άντρας που την έκανε να χαμογελάσει ξανά μετά τον χωρισμό από τον Hugh Jackman

19:32 23/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness σόκαραν τους θαυμαστές και φίλους τους όταν ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους πέρυσι τον Σεπτέμβριο, έπειτα από 27 χρόνια γάμου.

Ωστόσο η Deborra-Lee Furness φάινεται πως χαμογελά ξανά και αιτία είναι ένας καλός φίλος στον οποίο βρήκε παρηγοριά μετά τον σοκαριστικό χωρισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη Eric bana (@eric_bana_official)

Η ηθοποιός, 68 ετών, έχει επιστρέψει στον κόσμο της υποκριτικής μετά το διαζύγιο και φαίνεται πως έχει δημιουργήσει μια στενή φιλία με τον σταρ του Χόλιγουντ Eric Bana.

Σύμφωνα με το Woman’s Day, οι δυο τους έγιναν γρήγορα φίλοι ενώ δούλευαν στα γυρίσματα της ταινίας Force of Nature: The Dry 2 μαζί.

Just attended the worldwide premiere of #TheDry2 #ForceOfNature directed by #RobertConnolly starring #EricBana. To sum it up in one line, #TheDrySeries is Australian cinema at its best. 1/2 pic.twitter.com/3c6YbXPCDK

— LUMIN₳L (@iam_luminal) January 21, 2024

“Αυτή και ο Eric πέρασαν πολύ καλά στα γυρίσματα και ήταν φίλοι στο πλατό από την πρώτη μέρα. Της αρέσει πολύ να συμπρωταγωνιστεί μαζί του“, φέρεται να είπε πηγή στο δημοσίευμα.

“Το να έχει τον Eric κοντά της στην πρώτη της απόπειρα στην υποκριτική έπειτα από πολύ καιρό ήταν μια τεράστια ανακούφιση γι’ αυτήν”

Η πηγή συνέχισε λέγοντας ότι η Deborra-Lee θεωρεί τον Eric, 55 ετών, “αστείο και όμορφο”, ενώ ο ηθοποιός εντυπωσιάστηκε από το υποκριτικό της ταλέντο.

Όμως, μην πάει ο νους μας στο πονηρό. Ο Eric είναι ευτυχισμένος με την επί χρόνια σύζυγό του Rebecca Gleeson

Keywords
Τυχαία Θέματα